Partner Sphere-programma van NetApp komt tegemoet aan de complexe eisen van de huidige flash- en cloud-klanten

Partner-first programmabenadering stimuleert afstemming op de strategie van NetApp en levert tegelijkertijd meer klantwaarde en versnelde groei

SAN JOSE, Calif.--()--NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd cloudgestuurd, datagericht softwarebedrijf, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn Partner Sphere-partnerprogramma. Dit programma versterkt de toewijding van NetApp aan het stimuleren van een partner-first-cultuur die zorgt voor een ecosysteem van samenwerking en innovatie om een groter marktaandeel te veroveren door groeiende flash-inkomsten, versnelde cloud-acceptatie en het benutten van door partners geleide oplossingen en services.

Partner Sphere biedt een uniform betrokkenheidsmodel waarbij partners naadloos kunnen schakelen tussen verkoopbewegingen - verkopen aan, doorverkopen en verkopen met - die hun omzet versnellen door op de klant gebaseerde resultaten te stimuleren en de concurrentie te overtreffen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media: 
Kenya Hayes 
NetApp 
kenya.hayes@netapp.com 

Contactpersoon voor beleggers: 
Kris Newton 
NetApp 
kris.newton@netapp.com 

Contacts

Contactpersoon voor de media: 
Kenya Hayes 
NetApp 
kenya.hayes@netapp.com 

Contactpersoon voor beleggers: 
Kris Newton 
NetApp 
kris.newton@netapp.com