REMNANT II overschrijdt de mijlpaal van één miljoen verkochte eenheden

REMNANT II, developed by Gunfire Games and published by Gearbox Publishing (Graphic: Business Wire)

REDWOOD CITY, Calif.--()--REMNANT II verkocht mee dan één miljoen eenheden voor PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5, volgens de mededeling van Gearbox Publishing van vandaag. Gamers en media van over de hele wereld gaven blijk van lof over REMNANT II als de break-out hit van 2023. REMNANT II, de opvolger van de best-seller REMNANT: From the Ashes, heeft eveneens het aantal concurrerende spelers bij de lancering meer dan verdubbeld, waarmee het eigen franchiserecord werd verbroken.

“Een woord van dank voor de niet-aflatende steun aan iedereen die ons hielp om deze verbluffende mijlpaal te bereiken,” zegt David Adams van Gunfire Games. “Voor ons was dit een traject van meerdere jaren en er is geen grotere voldoening om te zien hoe fans zich amuseren met een game waar we ons hart en onze ziel in hebben gelegd.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nick O’Leary
Senior manager Public Relations
Gearbox Publishing
nick.oleary@gearboxsf.com

Contacts

Nick O’Leary
Senior manager Public Relations
Gearbox Publishing
nick.oleary@gearboxsf.com