Oatey Co. verwerft in Nederland gevestigde Lansas B.V., vergroot zijn voetafdruk op de Europese waterleidingmarkt

Oatey Co., a leader in the plumbing industry since 1916, today announced the acquisition of Lansas B.V., a manufacturer and distributor of underground pipe and disc plugs based in Eijsden, Netherlands. (Graphic: Business Wire)

CLEVELAND--()--Oatey Co. (Oatey), een leider in de loodgietersindustrie sinds 1916, kondigt vandaag de overname aan vanLansas B.V.(Lansas), een fabrikant en distributeur van ondergrondse buis- en schijfpluggen gevestigd in Eijsden, Nederland.

Al meer dan 70 jaar is Lansas een toonaangevende fabrikant van buis- en schijfpluggen die de waterleidingmarkten in Europa bedient. Lansas-pluggen worden vervaardigd via een zeer efficiënt en geautomatiseerd productieproces en zijn van hoge kwaliteit, innovatief en ontworpen om aan de eisen van klanten te voldoen.

“Oatey is al tientallen jaren een leider op de Amerikaanse markt voor waterleidingpluggen onder onsChernemerk”, zegt Neal Restivo, CEO van Oatey. “De toevoeging van Lansas, zijn uitstekende werknemers, zijn geavanceerde technologie en zijn productievoetafdruk zijn goed gepositioneerd voor ons om onze aanwezigheid op de Europese waterleidingmarkt uit te breiden. Door gebruik te maken van de gecombineerde ervaring en expertise van Cherne en Lansas kunnen we onze klanten in Europa aanzienlijk beter van dienst zijn.”

Over Oatey Co.

Sinds 1916 levert Oatey betrouwbare, hoogwaardige producten voor de residentiële en commerciële loodgietersindustrie, met een toewijding aan het leveren van kwaliteit, het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van levens. Tegenwoordig heeft Oatey een uitgebreid productie- en distributienetwerk om duizenden producten te leveren aan professionele bouwers, aannemers, ingenieurs en doe-het-zelvers over de hele wereld.

Oatey is gevestigd in Cleveland, Ohio, en heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en China. Voor meer informatie bezoekwww.oatey.com, bel (800) 321-9532 of volg Oatey opFacebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Oatey Co.
Amanda Keiber
Directeur, Corporate Communicatie
akeiber@oatey.com

Contacts

Oatey Co.
Amanda Keiber
Directeur, Corporate Communicatie
akeiber@oatey.com