Quectel kondigt de SC696S LTE cat. 4 smart modulereeks aan, bedoeld voor applicaties die hoge transmissiesnelheden en rijke multimediafuncties vereisen

Quectel Announces SC696S LTE Cat 4 smart module series targeting applications requiring high data rates and rich multimedia functions (Photo: Business Wire)

VANCOUVER, Brits-Columbia--()--Quectel Wireless Solutions, een internationale provider van IoT-oplossingen, lanceerde de SC696S-reeks van multi-modale smart LTE-modules uitgerust met wifi- en Bluetooth-functies. Ontworpen ter ondersteuning van MIMO-technologie (multiple-input multiple-output), wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid, versterkt de nieuwste generatie multi-modale smart LTE-modules cat. 4 van Quectel een grote verscheidenheid aan applicaties dankzij haar geïntegreerde Linux-besturingssysteem. Deze serie verbetert het vermogen van de Qualcomm® QCM6125 System-on-Chip (SoC) voor IoT van Qualcomm Technologies, Inc., mede dankzij een ingebouwde Qualcomm® Adreno™ 610 GPU, en levert op die manier ongeëvenaarde verwerkingscapaciteiten en verbetert de efficiëntie van diverse IoT use cases.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Contacts

Media: media@quectel.com