Whiskas® en Hydra onder de winnaars van de 2023 - 2024 World Branding Awards Animalis Edition in Wenen

WENEN--()--Tijdens de derde bijeenkomst van de Animalis-editie op de 2023 - 2024 World Branding Awards werden huisdieren- en dierenmerken van over de hele wereld onthaald op hun prestaties als nationale, regionale en wereldwijde winnaars.

De prijsuitreiking vond plaats in het prestigieuze Hofburg Paleis in Wenen. Howard Nightingall trad op als host. De winnaars kwamen uit verschillende categorieën, zoals dierenvoeding, retail, wellness, aquatische producten en nog veel meer.

"De Animalis-editie van de Awards is een blijk van erkenning voor de onvermoeibare inzet van de teams die in een steeds veranderende markt hun merkaanwezigheid opbouwen en behouden. Deze winnende merken hebben een sterke naamsbekendheid, top-of-mind reputatie en vertrouwen opgebouwd bij hun consumenten", aldus Richard Rowles, voorzitter van het World Branding Forum.

Meer dan 100.000 consumenten namen deel aan een wereldwijde online enquête en nomineerden meer dan 1.500 merken. Slechts 100 van de beste merken uit 30 landen werden tot winnaar uitgeroepen.

Merken als Buddy Brands, Coo & Riku, Dymax, FRONTLINE, Hikari, Kaniva en Taiyo behoorden tot de winnaars. Het winnen van de World Branding Awards is geen eenvoudige opgave en bevestigt de toppositie van deze merken in hun sector.

Winnaars uit België zijn Whiskas® en Hydra. Uit andere landen zijn Coo & Riku (Japan), DeliBest (Zwitserland), Global Pet Foods (Canada), Halti (Verenigd Koninkrijk), Heads Up For Tails (India), Kelly & Co's (Thailand), NurturePro (Singapore), TopBreed (Filippijnen) en VanCat (Turkije) de winnaars.

Nu de editie 2023 - 2024 van de World Branding Awards Animalis ten einde loopt, keert de langverwachte Global Edition van de World Branding Awards terug op het podium in november in Kensington Palace, Londen.

Meer informatie kunt u vinden op awards.brandingforum.org.

###

OVER WORLD BRANDING AWARDS

World Branding Awards is de belangrijkste onderscheiding van het World Branding Forum, een geregistreerde non-profitorganisatie. De awards erkennen de prestaties van enkele van 's werelds beste merken.

SOCIAL MEDIA

Facebook: https://www.facebook.com/worldbrandingforum/

Twitter: https://twitter.com/WorldBranding

Instagram: https://www.instagram.com/worldbranding/

LinkedIn: https://linkedin.com/company/world-branding-forum

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mail: editorial@brandingforum.org