NAVEE onthult revolutionaire S65C elektrische step in Benelux: te koop bij Mediamarkt, BOL en Krefel

(Photo: Business Wire)

BRUSSEL--()--NAVEE, een toonaangevende pionier op het gebied van elektrische mobiliteitsoplossingen, kondigt met trots de lancering aan van de NAVEE S65C elektrische step, een baanbrekend product in de Benelux. Met geavanceerde functies en ongeëvenaarde prestaties zet de S65C een nieuwe standaard voor elektrische steps wereldwijd.

Ontworpen met het ultieme comfort en de prestaties van de bestuurder in het achterhoofd, levert de NAVEE S65C elektrische step een geavanceerd dubbel voor- en achterveersysteem. Dit technische hoogstandje zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit en comfort, waardoor rijders moeiteloos elk terrein met vertrouwen en gemak kunnen trotseren.

Aangedreven door een robuuste 900W (Max Power) directe motor, levert de S65C uitzonderlijke acceleratie en prestaties, waardoor het de perfecte metgezel is voor elk avontuur. Of je nu door de stad rijdt of off-road paden verkent, gebruikers krijgen de sensatie van een ongelooflijke rijervaring, niet alleen leuk maar ook efficiënt.

Laat je nooit meer beperken door de afstand want de NAVEE S65C heeft de indrukwekkende actieradius van 65 km. Uitgerust met een batterij met hoge capaciteit en een verbeterd energiebeheersysteem, biedt deze step optimale prestaties en efficiëntie. Zeg vaarwel tegen afstandsangst en ze je rit voort, terwijl je geniet van het plezier van eindeloze avonturen.

Een doorbraak op het gebied van duurzame mobiliteit: de NAVEE S65C beschikt over geavanceerde energieterugwinningstechnologie. Met deze innovatie kunnen rijders kinetische energie herwinnen, waardoor de rijtijd wordt gemaximaliseerd en de actieradius van de step wordt vergroot zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de accu leegraakt.

De NAVEE S65C zet een nieuwe standaard voor duurzaamheid en betrouwbaarheid met zijn geavanceerde 10-inch tubeless banden. De jelly-laag en zelfherstellende technologie van deze banden zorgen ervoor dat kleine lekken en sneden automatisch worden gerepareerd, zodat je ononderbroken kunt blijven rijden. Vergeet de zorgen over lekke banden en concentreer je op het genieten van de reis.

Veiligheid staat voorop en de NAVEE S65C elektrische step geeft prioriteit aan de bescherming van de bestuurder. Ontworpen met een krachtig remsysteem met zowel voor- als achterremmen, kunnen bestuurders vertrouwen op betrouwbare remkracht wanneer dat nodig is.

Blijf verbonden en geïnformeerd met het digitale high-definition display van de NAVEE S65C. Deze multifunctionele interface biedt rijders een gebruiksvriendelijke en handige manier om hun rijstatus te controleren, te schakelen tussen verschillende rijmodi, de snelheid te bekijken, te controleren of er foutmeldingen zijn, de levensduur van de batterij te monitoren en nog veel meer.

Door te kiezen voor een elektrische step zoals de NAVEE S65C, helpen mensen vervuiling te verminderen en een groener milieu te creëren. Aan de hand van uitstootvrije en energiezuinige technologie zet NAVEE zich in voor duurzaamheid en een schonere toekomst.

De NAVEE S65C elektrische step is verkrijgbaar voor € 899 bij Mediamarkt, Bol en Krefel. Bezoek de Mediamarkt, Bol en Krefel voor meer informatie en om je eigen S65C in de wacht te slepen.

Over NAVEE:

NAVEE is een toonaangevende pionier in elektrische mobiliteitsoplossingen die een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop we pendelen en onze wereld verkennen. Met een focus op geavanceerde technologie, prestaties en duurzaamheid, legt NAVEE zich toe op het leveren van uitzonderlijke producten die het leven van mensen verbeteren en bijdragen aan een groenere toekomst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
NAVEE TECH
Natalie Zhang
marketing@navee.tech

Contacts

Media:
NAVEE TECH
Natalie Zhang
marketing@navee.tech