Quantfury begint met betalen van Federal Reserve-rente plus 50 basispunten over direct beschikbaar contant geld in USD en USD Stablecoins

NASSAU, Bahamas--()--Quantfury Trading Limited ('Quantfury'), een wereldwijde multi-asset beursvennootschap, kondigt aan dat klanten met ingang van vandaag 5,75% in USD en USD stablecoins zullen verdienen op onmiddellijk beschikbare kassaldi.

In tegenstelling tot andere brokers en handelsplatformen, betaalt Quantfury dagelijks rente, gebaseerd op de leidende economische indicator en rechtstreeks over de rekeningsaldi van spot wallets van klanten, waardoor beperkingen of speciale programma's worden geƫlimineerd en contant geld direct beschikbaar is. Verder vertegenwoordigt de Quantfury-rentevoet die wordt betaald over kassaldi een transparant mechanisme om het geld van klanten maandelijks te beschermen tegen inflatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.