Mondee lanceert disruptieve A.I. platform en reiservaringen op de eerste verjaardag van de Nasdaq-notering

Conversatie- en generatieve AI van de volgende generatie Platform ("Abhi") nu volledig geïntegreerd met de marktplaats van Mondee, biedt meeslepende reiservaringen voor reizigers over de hele wereld, met wereldwijde kennis en lokale levering binnen handbereik van reisexperts en beïnvloeders

AUSTIN, Texas--()--Mondee Holdings Inc. (Nasdaq: MOND) (“Mondee” of het “Bedrijf”), een technologiegedreven marktplaats van de volgende generatie in een segment van de reismarkt met een waarde van $1 biljoen, heeft vandaag de introductie aangekondigd van Abhi, zijn revolutionaire mobiel-eerste A.I. platform met conversatiehandel met meerdere partijen volledig geïntegreerd in de Mondee Travel Marketplace. Uitgebracht op de eerste verjaardag van de Nasdaq-notering van Mondee, biedt de Mondee Marketplace een verzameling wereldwijde reisopties met in AI ingebedde gezamenlijke curatie voor alle componenten van lucht-, hotel- en vakantieverhuuraccommodaties, vervoer over land, cruises, rondleidingen, pakketten, activiteiten en evenementen1, allemaal lokaal bezorgd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Public Relations
pr@mondee.com

Beleggersrelaties
ir@mondee.com

Contacts

Media
Public Relations
pr@mondee.com

Beleggersrelaties
ir@mondee.com