A Prospective 6 millió dolláros alapot gyűjt a nagy adatkészletek valós idejű eléréséhez, elemzéséhez és megjelenítéséhez

NEW YORK--()--A Prospective, egy interaktív nagyméretű és streaming adatkészletekhez készült elemző és adatvizualizációs eszköz, ma bejelentette, hogy 6 millió dolláros alapot sikerült összegyűjtenie. A Seed (a vállalat fejlődésének korai szakaszában végrehajtott első beruházási) fordulót a Point72 Ventures vezette a Silicon Badia, az Irregular Expressions, az Essence Ventures, a Giant Machines és a REFASHIOND Ventures részvételével.

Hagyományosan a szervezetek a könnyen hozzáférhető feldolgozási teljesítmény korlátozásai és a betekintések közzétételének nehézségei miatt mindig is nehézségekkel küzdöttek a felhasználási eseteikhez szükséges adatokhoz való hatékony hozzáférést és elemzést illetően. Felismerve ezt a hiányosságot, a Prospective létrehozott egy interaktív eszközt, amely megkönnyíti az adatok zökkenőmentes elérését, elemzését, illetve megosztását. A Prospective segítségével a felhasználók intuitív és hatékony hozzáférést kapnak mind a nagyméretű, mind a streaming adatkészletekhez, lehetővé téve számukra, hogy valós időben, közvetlenül egy felhasználóbarát webböngésző felületen keresztül értékes betekintésre tegyenek szert.

A Prospective a nagy teljesítményt, pontosságot és részletességet igénylő feladatok kezelésére lett kialakítva. Az adatlekérési és operacionalizálási folyamatok egyszerűsítésével a Prospective lehetővé teszi az adatkészítők, a fogyasztók és az elemzők számára, hogy olyan gyakorlati betekintést nyerjenek, amelyek korábban nem voltak hozzáférhetők. A Large Language Models (LLM) térnyerésével egyre szélesedik a szakadék a modell kimenetei és az emberi megértés között. A Prospective segít áthidalni ezt a szakadékot azáltal, hogy lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy intuitív módon nyerjenek és közvetítsenek betekintést.

A Prospective-t Andrew Stein és Eric Schmalzbauer alapította, amely a népszerű Perspective nyílt forráskódú adat- és elemzési projekt Enterprise változata. Az első finanszírozási körének (Seed) bejelentésével párhuzamosan a Prospective korlátozott számú cég számára egy privát béta verziót is indít. Az érdeklődő felek a https://prospective.co/ címen csatlakozhatnak a várólistához.

„Mind a technológia, mind az üzleti élet terén az adatok elérése, elemzése, megjelenítése és megosztása túlságosan bonyolult, időigényes és költséges – mind a szervezeten belül, mind pedig a külső partnerekkel és ügyfelekkel” – állítja Eric Schmalzbauer, a Prospective vezérigazgatója és társalapítója. „A valós idejű adathozzáférés felé való fejlődés, legyen szó ügyfélmegtartásról, megfigyelhetőségről vagy tranzakcióelemzésről, minden típusú csapat és vállalat számára kihívást jelent.”

„Egy izgalmas új teret láthatunk, amely áthidalja a növekvő szakadékot a vállalati adathalmaz, illetve az értékeket és betekintést nyújtó vizualizációs eszközök között. A cégek az adatok egyre több dimenzióját állítják elő, beleértve a streaminget és a valós idejű adatokat is, de a nem műszaki felhasználók és az adatkutatók gyakran nem rendelkeznek azokkal az eszközökkel, amelyekkel kiaknázhatnák ezeket az adatokat” – mondta Noah Carr, a Point72 Ventures partnere. „Meggyőződésünk, hogy a Prospective mögött álló csapat mélyreható tapasztalattal rendelkezik mind az adatok, mind az infrastruktúra területén, és lehetőséget látunk arra, hogy a Perspective erős nyílt forráskódú közösségének sikerére építsünk.”

Amit a Prospective-ről tudni érdemes:
A Prospective arra törekszik, hogy kiküszöbölje az adatok és a döntések közötti súrlódást. Lehetővé tesszük a nagyméretű és streaming adatkészletek készítőinek, fogyasztóinak és elemzőinek, hogy betekintést nyújtsanak és az alapján cselekedjenek anélkül, hogy meg kellene érteniük annak összetettségét. A Prospective lehetővé teszi az adatok lekérdezői számára, hogy az adatokat pixelekké alakítsák, bárhol is legyenek azok az adatok.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Sajtó:
Prospective
Eric Schmalzbauer
hello@prospective.co

Contacts

Sajtó:
Prospective
Eric Schmalzbauer
hello@prospective.co