The Modern Data Company en Thoughtworks vormen strategische alliantie om datamesh-implementaties en AI-initiatieven te versnellen

PALO ALTO, Calif.--()--The Modern Data Company, pioniers van DataOS®, 's werelds eerste gegevensbesturingssysteem, is verheugd haar strategisch partnerschap met Thoughtworks (NASDAQ: TWKS), een gerenommeerde wereldwijde technologieconsultant, aan te kondigen. Deze baanbrekende samenwerking is bedoeld om data-activiteiten opnieuw vorm te geven en de toepassing van dataproducten, datamesh en AI-initiatieven in een groot aantal branches te versnellen.

Dankzij haar rijke ervaring met datastrategieën heeft Thoughtworks succesvolle initiatieven op het gebied van datatransformatie geleid. Deze kennis, gekoppeld aan het technologisch geavanceerde DataOS-platform van Modern Data Company, ontworpen voor een optimale creatie en beheer van dataproducten - de hoofdingrediënten voor een datamesh-implementatie - vormt de ruggengraat van dit partnerschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contact:
Emanuel Younanzadeh
VP Marketing
The Modern Data Company
emanuel@tmdc.io

Contacts

Press Contact:
Emanuel Younanzadeh
VP Marketing
The Modern Data Company
emanuel@tmdc.io