KuCoin's 2023 H1 Review: aanhoudende robuuste groei met 29 miljoen gebruikers

VICTORIA, Seychellen--()--KuCoin, de Exchange voor het volk, kondigde trots de verwezenlijkingen van de eerste helft van 2023 (H1 2023) aan, die de uitzonderlijke groei en innovatie aantonen ten overstaan van uitdagende marktcondities. Ondanks de schommelingen op de cryptovalutamarkt, behield KuCoin een sterke groei en paste het proactief reglementaire vereisten toe om de ervaring en het vertrouwen van gebruikers te verbeteren.

Belangrijkste verwezenlijkingen uit het H1 2023-verslag van KuCoin:

  • Indrukwekkende uitbreiding van de gebruikersgroep en standvastige groei van het handelvolume: op jaarbasis nam KuCoin's gebruikersgroep met 26% toe en piekte in juni 2023 op 29 miljoen geregistreerde gebruikers, waarbij Latijns-Amerika als regio koploper is. Het handelsvolume in spot- en termijnmarkten bereikte $1 biljoen, aangedreven door de groei in diverse regio's.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen neemt u contact op via: media@kucoin.com

Contacts

Voor mediavragen neemt u contact op via: media@kucoin.com