ASDA werkt samen met Avery Berkel en Hanshow om de Britse ervaring op gebied van duurzaamheid en winkelen in supermarkten te verbeteren

Avery Berkel and Hanshow's solutions installed in ASDA (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--ASDA heeft, in samenwerking met Avery Berkel en Hanshow, een strategisch project gelanceerd om de eerste duurzaamheidsproefwinkel in het VK te creëren die gebruik maakt van toonaangevende ESL-technologie en digitale retailoplossingen om de bedrijfsvoering te verbeteren en de winkelervaring voor klanten te verbeteren. Deze samenwerking heeft tot doel hervulbare oplossingen voor het winkelen in supermarkten in het VK te bevorderen, met de nadruk op duurzaamheid en klantervaring. Avery Berkel en Hanshow werkten samen om hun expertise op het gebied van retailweegschalen, enterprise scale management en electronic shelf labels (ESL's) te benutten om een duurzame oplossing voor de winkel in Middleton te ontwikkelen, waardoor fysieke labels overbodig werden en een zero-waste-oplossing voor ASDA werd gecreëerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zishan Cai
zishan.cai@hanshow.com

Contacts

Zishan Cai
zishan.cai@hanshow.com