True benoemt Sam McGrath tot General Manager, EMEA & APAC

Transformationele leider zal de wereldwijde groei van de talenttechnologieƫn en -diensten van True stimuleren

LONDEN--()--True, het vooraanstaande wereldwijde platform voor innovatieve talentbeheerproducten en -diensten, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Sam McGrath als General Manager, EMEA & APAC.

In zijn nieuwe functie zal Sam nauw samenwerken met het wereldwijde managementteam van True om het potentieel van True over de hele wereld te maximaliseren. Hij zal de internationale executive search-activiteiten en het bredere platform van talentbeheerproducten en -diensten van het bedrijf uitbreiden, waaronder True Search, Thrive, AboveBoard, Jopwell en TrueBridge. Hij zal toezicht houden op de activiteiten in EMEA en APAC - die momenteel de kantoren van True omvatten in Amsterdam, Berlijn, Dubai, Londen, Melbourne, Singapore, Stockholm en Sydney - terwijl hij zorgt voor wereldwijde connectiviteit met het bredere bedrijf.

"Gedurende zijn hele loopbaan heeft Sam laten zien dat hij zich inzet voor het bevorderen van een high-performance cultuur gericht op mensen en heeft hij getoond dat hij in staat is om strategische visie om te zetten in actie," aldus Kate Vanek, wereldwijde COO en CFO voor True. "Sam zal waarborgen dat True blijft groeien, terwijl onze fenomenale, mensgerichte cultuur centraal blijft staan in onze activiteiten."

Sam brengt twee decennia van verkoop op het gebied van investeringsbankieren en operationeel risicobeheer met zich mee naar de functie. Meest recentelijk was Sam hoofd Non-Financial Risk voor Standard Chartered Bank in Singapore, waar hij de leiding had over Corporate, Commercial & Institutional Banking voor de regio's Europa en Amerika.

"Het enige dat meer indruk op me heeft gemaakt dan de transformatie die True aanstuurt binnen de wereldwijde talentagenda, zijn de gedeelde waarden en ambitieuze visie onder degenen die de groei van True leiden," verklaarde McGrath. "Ik zou niet trotser kunnen zijn om de EMEA- en APAC-regio's te leiden, noch enthousiaster om de innovatie en transparantie te helpen opschalen waar True voor zorgt binnen het spectrum van talentproducten en -diensten."

Voordat hij in de banksector kwam te werken, was Sam een vooraanstaand parachutistenofficier en leidde hij militaire eliteteams tijdens meerdere uitzendingen naar Irak en Afghanistan, en meer recentelijk was hij hoofd van alle trainingen en selecties voor The Parachute Regiment en de Britse luchtstrijdkrachten. Hij is een auteur van bestsellers over fitness en heeft een MBA en een MA in coaching. Met een aantoonbare inzet voor het bevorderen van een high-performance cultuur gericht op mensen en het vermogen om een hoogontwikkelde strategische visie om te zetten in actie, zal Sam zorgen voor een traject van groei terwijl hij de cultuur van True centraal zal blijven stellen bij onze activiteiten.

OVER TRUE:

Het True Platform bestaat uit een verzameling merken, waaronder True Search (executive search op voorschotbasis), TrueBridge (adviserende, interim en fractionele plaatsing van leidinggevenden), Thrive (Talent CRM-software) en Synthesis (tools voor leiderschapsbeoordeling en -ontwikkeling). Daarnaast helpt True bedrijven hun doelen op het gebied van diversiteit en inclusie te bereiken met de bedrijfseenheden AboveBoard ((een inclusief platform en gemeenschap voor leidinggevenden) en Jopwell (het eerste en toonaangevende diversiteitstechnologieplatform voor professionals in het begin en midden van de carriĆØre). True ondersteunt ook veelbelovende bedrijven via de investeringsmaatschappijen True Equity en Vera Equity.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Mikhailova / VP, Communications
sarah@trueplatform.com

Contacts

Sarah Mikhailova / VP, Communications
sarah@trueplatform.com