Esri werkt samen met Databricks om functionaliteit voor ruimtelijke analyse naar het Lakehouse-platform te brengen

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst biedt datawetenschappers meer flexibiliteit om de ArcGIS-mogelijkheden van Esri te schalen

REDLANDS, Calif.--()--Datawetenschappers moeten vaak gigabytes of terabytes aan gegevens, verzameld uit biljoenen bronnen, omzetten in waardevolle inzichten door nieuwe manieren te vinden om hun gegevens harder te laten werken. Ruimtelijke analyse is een cruciaal onderdeel geworden van de toolkit voor datawetenschap en verrijkt alle vormen van data met geografische context. Hierdoor kunnen analisten patronen ontdekken, voorspellingen doen en workflows optimaliseren om operationele efficiëntie te creëren. Om de behoeften van deze professionals te ondersteunen, is Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-informatie, een partnerschap aangegaan met Databricks, het data- en AI-bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobiel: 301-693-2643
E-mail: jpruchniewski@esri.com

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobiel: 301-693-2643
E-mail: jpruchniewski@esri.com