Armis sluit zich aan bij AWS ISV Accelerate-programma

Co-selling zorgt voor betere resultaten voor de klant en verzekert wederzijdse betrokkenheid van AWS en Armis

SAN FRANCISCO--()--Armis, het toonaangevende bedrijf op het gebied van zichtbaarheid en beveiliging van bedrijfsmiddelen, heeft vandaag aangekondigd dat het deelneemt aan het Amazon Web Services (AWS) Independent Software Vendor (ISV) Accelerate-programma. Dit is een co-sell programma voor AWS-partners aan de hand waarvan softwareoplossingen worden geleverd die op AWS werken of ermee geïntegreerd zijn. Het programma helpt AWS-partners nieuwe business te genereren door deelnemende ISV's rechtstreeks met de verkooporganisatie van AWS in contact te brengen. Deze aankondiging volgt op het nieuws van de beschikbaarheid van Armis in AWS Marketplace vorig jaar.

Het AWS ISV Accelerate-programma biedt Armis co-sell-ondersteuning en voordelen om aan de behoeften van klanten te voldoen door met AWS-verkopers die miljoenen actieve AWS-klanten wereldwijd bedienen samen te werken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
Rebecca Cradick
Senior Director, Global Communications
Armis
pr@armis.com

Contacts

Media Contacts:
Rebecca Cradick
Senior Director, Global Communications
Armis
pr@armis.com