Thundercomm demonstreert GenAI-geïntegreerde robotica-oplossing om een nieuwe golf van robotica-innovatie te versnellen

SHANGHAI--()--Thundercomm, een toonaangevende leverancier van IoT-producten en -oplossingen, kondigde de succesvolle integratie van zijn Rubik large language model (LLM) met het Qualcomm RB5 AMR Reference Design aan. De geïntegreerde robotica-oplossing van AGI werd op MWC Shanghai gedemonstreerd. Mensen kunnen een flesje cola of een pakje chips krijgen door het simpelweg aan de robot te vragen, net zoals ze dat aan een ober vragen.

In deze demonstratie wordt Rubik LLM ingezet op TurboX C8550 SOM, een krachtige rekenmodule die door Qualcomm QCS8550 SoC wordt aangedreven. Het ontvangt de spraakinvoer van de mens, analyseert het verzoek nauwkeurig en voert de code van de taken door naar de robot voor uitvoering. Het AMR-referentieontwerp wordt aangedreven door het Qualcomm Robotics RB5 Platform, een eersteklas roboticaplatform dat VSLAM en compute vision algoritmes integreert voor navigatie en objectherkenning.

De geïntegreerde robotica-oplossing van AGI creëert veel mogelijkheden voor de modernisering en innovatie van de robotica-industrie:

  • Maakt een meer natuurlijke taalinteractie mogelijk. Met de Rubik LLM wordt de communicatie tussen mens en robot efficiënter en natuurlijker, zonder codering van de specifieke taak.
  • Levert een beter begrip van menselijke doelen. Rubik LLM is een groot parameter-funderingsmodel, dat beschikt over grootschalige trainingsgegevens en een complexe neurale netwerkstructuur voor een nauwkeuriger begrip van menselijke taal in meerdere talen.

Biedt een snellere verwerkingssnelheid aan de rand met een superlage reactietijd. Met de kerncompetentie in modeloptimalisatie en compressietechnologieën kan Rubik LLM sneller verwerken aan de rand, met de bijna nul responslatentie kan de robot een betere gebruikerservaring bieden. "De demonstratie van de geïntegreerde robotica-oplossing van AGI is een goed voorbeeld van hoe Thundercomm gebruikmaakt van de geavanceerde SoC-oplossing van Qualcomm Technologies en de AI-toepassingen uitbreidt in snelgroeiende verticale markten zoals de robotica." zei Hiro Cai, CEO bij Thundercomm. "We zullen samenwerken met onze bestaande en nieuwe robotica-partners om de volgende generatie toekomstgerichte robotica-oplossingen mede te definiëren, die de niet vooraf gedefinieerde taken in gecompliceerde omgevingen kunnen uitvoeren, om de algehele efficiëntie te verbeteren en de digitale transformatie van de industrieën te versnellen."

Over Thundercomm

Thundercomm, een joint venture tussen Thunder Software Technology Co., Ltd en Qualcomm (China) Holding Co. Ltd., een dochteronderneming van Qualcomm Technologies, Inc., werd opgericht om innovatie te versnellen in het Internet of Things en de auto-industrie, door het aanbieden van one-stop oplossingen aangedreven door Qualcomm Technologies. Door zijn capaciteiten op het gebied van besturingssystemen zoals Android, Linux en andere, software in het buitenland en AI-technologieportfolio op apparaten, en een wereldwijd verkoop- en ondersteuningsnetwerk, is Thundercomm een waardevolle en betrouwbare partner voor wereldwijde klanten die hoogwaardige producten van de volgende generatie willen bouwen en de time-to-commercialization willen verkorten. Lees meer op www.thundercomm.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Nadia Gao
gaolh1022@thundersoft.com

Contacts

Media:
Nadia Gao
gaolh1022@thundersoft.com