Quectel CC660D-LS verzekert wereldwijde dekking met satelliet- en IoT-NTN-faciliteiten

VANCOUVER, Brits-Columbia--()--Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde provider van IoT-oplossingen, heeft vandaag haar nieuwste innovatie op gebied van satellietcommunicatie onthuld: de CC660D-LS-module, specifiek ontworpen om een volledige, wereldwijde dekking te verzekeren voor een naadloze connectiviteit.

De CC660D-LS-module biedt veelzijdige connectiviteitopties, onder andere L-band-, S-band- en Band 23-verbindingen. Bovendien ondersteunt de module 3GPP Release 17 IoT-NTN-verbindingen (niet-terrestrisch netwerk). Met betrouwbare connectiviteit als prioriteit, voorziet de CC660D-LS-module in deze behoefte door communicatie in twee richtingen te ondersteunen. Het vergemakkelijkt niet alleen gegevensoverdracht, maar ook SOS-functies via sms, zodat indien nodig ook noodmeldingen mogelijk zijn. Verder ondersteunt de module IP- en niet-IP-servicenetwerk, wat zorgt voor een betere connectiviteit en servicebeschikbaarheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Contacts

Media: media@quectel.com