Het Empire State Building en de Space Needle vieren samen de 30e verjaardag van Sleepless in Seattle

Loterijen door het hele land, speciale filmvertoningen en gecoördineerde verlichtingen

Sleepless in Seattle is verkrijgbaar op disk en digitaal

The Empire State Building and Space Needle Team Up to Celebrate the 30th Anniversary of Sleepless in Seattle (Photo: Business Wire)

SEATTLE & NEW YORK--()--Het Empire State Building en Space Needle kondigen vandaag een speciale samenwerking aan, om te vieren dat het 30 jaar geleden is dat de film Sleepless in Seattle in juni 1993 in de bioscoop verscheen. De samenwerking van kust tot kust - gesteund door Sony Pictures Home Entertainment, Alaska Airlines, Visit Seattle, New York City Tourism + Conventions en Seattle Center - omvat een gelijktijdige verlichting van beide monumenten; speciale vertoningen van de geliefde film; activiteiten bij beide attracties; en een loterij voor twee gelukkige winnaars om enkele van de belangrijkste filmmomenten opnieuw te beleven door middel van een reis van een week naar Seattle en New York City.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA:
Empire State Building
Brock Talbot
347-804-7863
btalbot@esrtreit.com

Space Needle
Sienna Spencer-Markles
818-281-7416
Siennasm@spaceneedle.com

Contacts

MEDIA:
Empire State Building
Brock Talbot
347-804-7863
btalbot@esrtreit.com

Space Needle
Sienna Spencer-Markles
818-281-7416
Siennasm@spaceneedle.com