Inaugurele SuperBridge Summit Dubai om toekomstige leiders van 's werelds snelstgroeiende economieën bijeen te roepen

Het evenement is de eerste samenwerking tussen KAOUN International en de SuperBridge Council.

Shane Tedjarati, Co-founder, SuperBridge Council and Chairman of VS Partners (Photo: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--KAOUN International, een dochteronderneming van Dubai World Trade Centre (DWTC), en de SuperBridge Council hebben vandaag de eerste editie van de SuperBridge Summit Dubai aangekondigd, die op 16-17 oktober 2023 in het Museum of the Future in Dubai zal debuteren.

De top is een opwindend nieuw platform dat meer dan 500 zakelijke, politieke en culturele leiders uit 20 landen zal samenbrengen, die 's werelds snelstgroeiende economieën vertegenwoordigen. Het vindt gelijktijdig plaats met de 43e editie van GITEX Global, 's werelds grootste en meest invloedrijke tech-evenement in Dubai, georganiseerd door DWTC, en trekt tech-managers en investeerders uit 170 landen aan.

De agenda van de conferentie zal zinvolle discussies bevorderen en inzichten bieden van 75 deskundige sprekers en belangrijke sponsors, het stimuleren van strategische partnerschappen en krachtige samenwerkingen tussen investeerders, bedrijfsleiders, familiekantoren en grote instellingen die een impact hebben in de top opkomende markten.

De SuperBridge Summit Dubai zal vier kernthema's verdedigen - hoe de wereld verbindt en communiceert, hoe de wereld hulpbronnen en het milieu ondersteunt, hoe mensen hun leven leiden en hoe te investeren voor een betere toekomst - onder het overkoepelende thema ‘Bridging the Gap of a New Global Economy’.

Het zal aankomen als de VAE doorgaat met zijn gedurfde economische agenda, zoals blijkt uit de Dubai Economic Agenda (D33), die tot doel heeft de omvang van de economie van het emiraat te verdubbelen tot AED 32 biljoen in het volgende decennium, door middel van 100 transformationele projecten.

Zijne Excellentie Helal Saeed Al Marri, de directeur-generaal van het ministerie van Economie en Toerisme van Dubai, en DWTC, zei: "Terwijl de VAE verder gaan met hun visionaire economische agenda via geavanceerde samenwerkingsverbanden en duurzame strategische partnerschappen, zal de SuperBridge Dubai Summit nieuwe kansen creëren voor innovatie en co-creatie in opkomende wereldeconomieën."

SuperBridge Summit streeft naar het bouwen van verbindingen tussen het oosten, het westen en de rest van de wereld. Een multidisciplinair platform dat toekomstgerichte leiders van 's werelds snelstgroeiende economieën in verschillende sectoren en culturen ontsteekt, verbindt en verenigt", zegt Shane Tedjarati, mede-oprichter, SuperBridge Council en voorzitter van VS Partners.

Deelnemers aan de top van meer dan 20 opkomende landen zullen ook de kans krijgen om onbeperkte zakelijke en investeringsvooruitzichten te verkennen in een verscheidenheid van sectoren die voortvloeien uit de verschuivende fundamenten van de wereldeconomie. Vanessa Xu, Chief Investment Officer van VS Partners, die ook mede-oprichter is van SuperBridge Council, zei: "In een tijdperk van elementaire paradigmaverschuiving vereist het succes van investeringen in de eerste plaats objectief feitenonderzoek zonder vooringenomenheid."

SuperBridge is een platform dat besluitvormers uit de frontlinie van vooraanstaande investeringsorganisaties over de hele wereld en actiegerichte ondernemers en marktleiders met een bijzondere focus op E7-economieën samenbrengt om feiten en kansen te ontdekken die ondergewaardeerd en ondervertegenwoordigd zijn. SuperBridge biedt toegang tot wereldwijd kapitaal dat op zoek is naar toekomstbestendige investeringsmogelijkheden," zei ze.

Bron: AETOSWire

Contacts

Gareth Wright – PR-directeur, DWTC
Telefoon: + 971 50 273 3832
Gareth.Wright@dwtc.com

Contacts

Gareth Wright – PR-directeur, DWTC
Telefoon: + 971 50 273 3832
Gareth.Wright@dwtc.com