SoSafe voegt twee vooraanstaande Amerikaanse cyberbeveiligers toe aan zijn raad van bestuur te midden van snelle marktgroei

Europe’s leading security awareness and training vendor SoSafe adds Zeynep Inanoglu Ozdemir, former CMO at Palo Alto Networks, to their board. (Photo: Business Wire)

KEULEN, Duitsland--()--SoSafe, Europa's toonaangevende leverancier van beveiligingsbewustzijn en -training, heeft vandaag aangekondigd dat het twee leiders van wereldklasse in de cyberbeveiligingsindustrie heeft benoemd in zijn raad van bestuur: Tech executive Zeynep Inanoglu Ozdemir, voormalig CMO bij Palo Alto Networks, en Bhagwat Swaroop, ervaren executive in de cyberbeveiligingsruimte en huidige President van Digital Security Solutions bij Entrust.

Niklas Hellemann, CEO van SoSafe: "Bij SoSafe lopen we voorop in innovatie op het gebied van beveiligingsbewustzijn. De komst van twee industrieleiders van wereldklasse zoals Zeynep en Bhagwat in ons bestuur zal onze marktexpertise nog verder versterken en de internationale expansie en productexcellentie een impuls geven. De vooruitgang in generatieve AI zal onvermijdelijk leiden tot een escalatie van het cyberdreigingslandschap, met name vanuit het oogpunt van menselijk risico. We zijn verheugd om twee zeer ervaren deskundigen op het gebied van cyberbeveiliging in onze raad van bestuur te verwelkomen, die ons helpen bij deze paradigmaverschuiving. Het hele managementteam van SoSafe kijkt ernaar uit om met hen samen te werken."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Hartmann
press@sosafe-awareness.com

Contacts

Laura Hartmann
press@sosafe-awareness.com