Azelis Group NV: Update inzake het aandelenkapitaal, uitstaande aandelen en stemrechten

ANTWERPEN, België--()--Koersgevoelige Informatie:

Azelis (Brussels:AZE):

NIET VOOR DISTRIBUTIE, RECHTSTREEKS OF ONRECHTSTREEKS, IN OF NAAR DE VERENIGDE STATEN, AUSTRALIË, JAPAN, ZUID-AFRIKA OF ENIGE ANDERE STAAT OF JURISDICTIE WAARIN EEN DERGELIJKE VRIJGAVE, PUBLICATIE OF DISTRIBUTIE ONRECHTMATIG ZOU ZIJN.

Deze aankondiging is geen aanbod tot aankoop van of inschrijving op effecten in welke jurisdictie dan ook, met inbegrip van de Verenigde Staten, Australië, Japan of Zuid-Afrika. Noch deze aankondiging, noch enig element ervan mag de basis vormen van, of worden ingeroepen in verband met, eender welk aanbod of toezegging dan ook in welke jurisdictie dan ook.

Zoals vereist onder artikel 15 van de Belgische wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt (de "Wet") en het bijhorende Koninklijk Besluit van 14 februari 2008, maakt Azelis Group NV hierbij bekend dat het uitstaande aandelenkapitaal en het aantal aandelen van Azelis Group NV vanaf 19 mei 2023 is samengesteld als volgt:

Situatie per:

21 september 2021

 

19 mei 2023

 

Verschil

Aandelenkapitaal

€ 5.679.999.978,00

 

€ 5.879.999.963,10

 

€ 199.999.985,10

Totaal aantal stemrecht verlenende effecten

233.846.153

 

243.921.719

 

10.075.566

Totaal aantal stemrechten (= noemer)

233.846.153

 

243.921.719

 

10.075.566

Elk van deze gewone aandelen geeft recht op één stem in de algemene vergadering van aandeelhouders en deze aandelen vormen dus de noemer voor de kennisgevingen in het kader van transparantiekennisgevingen onder de Wet (d.w.z. de kennisgevingen in geval van (o.a.) het bereiken, overschrijden of onderschrijden van de wettelijke of statutaire drempels). De statuten van Azelis Group NV voorzien in een bijkomende statutaire transparantiedrempel van 3%.

Er zijn geen opties of inschrijvingsrechten uitgegeven die de houder ervan recht geven op aandelen, noch aandelen zonder stemrecht.

Verdere informatie inzake de rechten verbonden aan de aandelen kan worden gevonden in de statuten van Azelis Group NV, beschikbaar op de website van Azelis Group NV.

Over Azelis

Azelis is een toonaangevende leverancier van innovatiediensten in speciale chemicaliën en voedingsingrediënten en telt +3.800 werknemers in 63 landen wereldwijd. Onze bekwame teams van industrie-, markt- en technische experts houden zich elk bezig met een specifieke markt binnen Life Sciences en Industrial Chemicals. We bieden aan meer dan 59.000 klanten een laterale waardeketen van aanvullende producten, ondersteund door meer dan 2.700 relaties met opdrachtgevers, goed voor een omzet van € 4,1 miljard (2022). Azelis Group NV is genoteerd op Euronext Brussel met als ticker AZE.

In ons uitgebreide netwerk van meer dan 65 applicatielaboratoria helpen onze bekroonde medewerkers bij de ontwikkeling van formuleringen en bieden zij technische begeleiding tijdens het productontwikkelingsproces van de klant. Wij combineren een wereldwijd marktbereik met een lokale aanwezigheid om een betrouwbare, geïntegreerde en unieke digitale service te bieden aan lokale klanten en aantrekkelijke zakelijke kansen voor principalen. Als top in de industrie beoordeeld door Sustainalytics, gaat Azelis voorop in duurzaamheid. Wij geloven in het opbouwen en koesteren van solide, eerlijke en transparante relaties met onze mensen en partners.

Impact through ideas. Innovation through formulation.

www.azelis.com

Contacts

Azelis Investor Relations
Investor-relations@azelis.com

Contacts

Azelis Investor Relations
Investor-relations@azelis.com