A Kenvue megkezdi a kereskedést a New York-i tőzsdén

(Graphic: Business Wire)

SKILLMAN, New Jersey--()--A Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) („Kenvue”), árbevétele alapján a világ legnagyobb „pure-play” (egy tevékenységre összpontosító), fogyasztói egészséggel foglalkozó vállalata ma a „KVUE” tőzsdei azonosító alatt megkezdi a kereskedést a New York-i tőzsdén az első nyilvános ajánlattételhez („IPO") kapcsolódóan. Thibaut Mongon, vezérigazgató („CEO”) és ügyvezető, valamint a Kenvue vezetői csapata a nyitóharang megkongatásával ünnepelnek.

„Az, hogy segítünk a vásárlóknak felismerni a mindennapi gondoskodásban rejlő kivételes erőt, kulcsfontosságú eleme annak, akik vagyunk, és amit teszünk” – mondta Thibaut Mongon, a Kenvue elnök-vezérigazgatója. „Az egészségügyi termékek és fogyasztási cikkek találkozásánál tevékenykedő vállalatunk tudomány által támogatott, ikonikus márkáink gondosan összeállított portfóliójában generációk óta bíznak a vásárlók és ajánlják az egészségügyi szakemberek. Készen állunk arra, hogy a gondoskodás új szemléletét hozzuk el a világnak.”

Jelen sajtóközlemény nem minősül sem eladási ajánlatnak, sem vételi ajánlatra való felhívásnak, és az értékpapírokat nem lehet értékesíteni olyan államban vagy jogrendszerben, ahol az ilyen ajánlat, felhívás vagy értékesítés jogellenes lenne.

Amit a Kenvue-ről tudni érdemes

A Kenvue a világ legnagyobb „pure-play” (egy tevékenységre összpontosító) fogyasztói egészséggel foglalkozó vállalata az árbevétele alapján. A több mint egy évszázados múltra építkező és a tudomány révén előre mozdított ikonikus márkáinkat – ezek közé tartozik az AVEENO®, a BAND-AID® ragtapaszok, a JOHNSON’S®, a LISTERINE®, a NEUTROGENA®, a TYLENOL® és a ZYRTEC® – egészségügyi szakemberek ajánlják és a fogyasztók is bízhatnak bennük, akik termékeinket a mindennapi életük megkönnyítésére használják. Csapatunk tagjai a digitális szemléletet követik, az innovációt illető megközelítésük pedig mély, emberi meglátásokon alapul, és nap mint nap azon dolgoznak, hogy termékeink helyet kapjanak a vásárlók szívében és otthonában. A Kenvue-nál úgy hisszük, hogy a mindennapos gondoskodás nem csak egészségessé, hanem teljessé is teszi az embereket.

Figyelmeztetések a jövőre vonatkozó kijelentésekkel kapcsolatban

Jelen közlemény az Amerikai Egyesült Államok 1995-ben kiadott, a magáncégek értékpapírjaival kapcsolatos peres eljárás reformjáról szóló törvényben (Private Securities Litigation Reform Act) meghatározott, jövőre vonatkozó kijelentéseket tartalmaz. Figyelmeztetjük az olvasókat, hogy ne hagyatkozzanak ezekre a jövőre vonatkozó kijelentésekre. Ezek a kijelentések a jövőbeli eseményekre vonatkozó jelenlegi várakozásokon alapulnak. Ha az alapul vett feltételezések pontatlannak bizonyulnak, vagy ismert vagy ismeretlen kockázatok vagy bizonytalanságok valósulnak meg, a tényleges eredmények jelentősen eltérhetnek a Kenvue várakozásaitól és előrejelzéseitől. Ilyen kockázatok és bizonytalanságok lehetnek többek között a következők: a kezdeti nyilvános ajánlattétellel (IPO) kapcsolatos szokásos zárási feltételek teljesülése; tőkepiaci kockázatok; valamint az általános gazdasági vagy iparági feltételek hatása. A Kenvue üzleti tevékenységét befolyásoló kockázatok, bizonytalanságok és egyéb tényezők további felsorolását és leírását a Kenvue Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnél található beadványai tartalmazzák. A jelen sajtóközleményben tett bármely jövőre vonatkozó kijelentés csak a jelen sajtóközlemény időpontjában érvényes. A Kenvue nem vállalja bármely jövőre vonatkozó kijelentés frissítését új információk vagy jövőbeli események, illetve fejlemények alapján.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Befektetői kapcsolatok:
Tina Romani
Kenvue_IR@kenvue.com

Médiakapcsolatok:
Melissa Witt
media@kenvue.com

Contacts

Befektetői kapcsolatok:
Tina Romani
Kenvue_IR@kenvue.com

Médiakapcsolatok:
Melissa Witt
media@kenvue.com