PUMA tekent overeenkomst met Formule 1 en wordt officiële licentiepartner en exclusieve baanretailer

Sports company PUMA and Formula 1 have signed an agreement which will make PUMA the official supplier at Formula 1 races, granting the brand the right to produce F1 branded apparel, footwear and accessories. (Graphic: Business Wire)

HERZOGENAURACH, Duitsland & MIAMI--()--Sportbedrijf PUMA en Formule 1 hebben een overeenkomst getekend waardoor PUMA de officiële leverancier wordt bij Formule 1-races. Hiermee krijgt het merk het recht om kleding, schoenen en accessoires van het F1-merk te produceren. PUMA zal ook Formule 1-personeel op het circuit uitrusten en Formule 1-fanwear creëren die zich richt op de verschillende doelgroepen van de sport met opwindende lifestyle- en motorsportcollecties. Het contract omvat de exclusieve rechten om vanaf 2024 F1-fanwear en fanwear van alle tien teams rond het racecircuit te verkopen.

PUMA heeft een lange en succesvolle geschiedenis in de autosport.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kerstin Neuber
Corporate Communications - PUMA SE
+49 9132 81 2984
kerstin.neuber@puma.com

Contacts

Kerstin Neuber
Corporate Communications - PUMA SE
+49 9132 81 2984
kerstin.neuber@puma.com