A Tommy Hilfiger, a Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team és az Awake NY együttműködése a Miami Nagydíjon

Az együttműködés megerősíti a kapcsolatot az autóversenyzés és a divat világa között, miközben teret biztosít az alulreprezentált közösségeknek.

Tommy Hilfiger, Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team and Awake NY Launch Collaboration at Miami Grand Prix

AMSZTERDAM--()--A Tommy Hilfiger, amelynek tulajdonosa a PVH Corp. [NYSE: PVH], a Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team csapatával közösen bejelentette, hogy az Awake NY, a New York-i utcai ruházati márka, megalkotta a közös Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY kollekciót és kampányt. A Miami Nagydíjat megelőzően május 4-én bemutatott kollekció ötvözi az Awake NY alapítójának, Angelo Baque-nak az utcai ruházat iránti érzékenységét és a TOMMY HILFIGER kifinomult sportos eleganciájú (preppy) stílusát, létrehozva a motorsport által inspirált életstílus ikonsorozatát, amely merészen különbözik az eddigiektől.

„Gyerekkorom óta nagy rajongója vagyok a Forma-1-nek, és a 90-es évektől kezdve megszegjük a konvenciókat a sporttal való partnerségünkben” – mondta Tommy Hilfiger. „Ezzel az együttműködéssel folytatni szeretnénk az innovációt mind a dizájn, mind a befogadó szellemiség terén, hogy egy merészen új perspektívát teremtsünk a versenyre járók következő generációja számára.”

Angelo Baque, Lewis Hamilton nagy tisztelője és a Forma-1 rajongója tervezési értékeit és szellemiségét kölcsönözhette a közösség, a kultúra és Miami városa számára a Nagydíj hétvégéje alkalmából. A kollekció a Forma-1 friss, új látásmódját mutatja be, amelynél az egymással ütköző perspektívákhoz és a szikrázó inspirációhoz bárki csatlakozhat.

„A Tommy archívumának megismerése nosztalgiát keltett bennem a fiatalkorom iránt, és ez jelentősen befolyásolta a kollekcióhoz való hozzáállásomat” – árulta el Angelo Baque. „Hitelesen szerettem volna közvetíteni az utcai viseletet és az Americanát. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez az ecuadori srác a New York állambeli Queensből olyan darabokat fog tervezni, amelyeket Lewis Hamilton, George Russell és a Mercedes-AMG F1 egyaránt büszkén visel majd. Fontos, hogy a fiatal generáció lássa azt, hogy Tommy, Lewis és én együtt dolgozunk ezen a projekten, és ezáltal megértse, hogy a reprezentáció számít.”

A kampány az eltökéltség, a határozottság és a szellemiség történetei mentén halad, amelyek egyéni útjukon inspirálták a hétszeres bajnokot és Forma 1-legendát, Lewis Hamiltont, a Grand Prix-győztes George Russelt, az Awake NY alapítóját, Angelo Baque-t, valamint Tommy Hilfiger urat, továbbá megjelenik benne a Mercedes-AMG Petronas F1 tartalékpilótája, Mick Schumacher is. A kampányt Adrienne Raquel fotózta, a videótartalmakat pedig Anthony Prince Leslie készítette.

A People’s Place program értékeit tükröző Tommy Hilfiger kezdeményezés célja, hogy lehetőséget biztosítson a kreatív iparágban alulreprezentált közösségek számára, együttműködjön a Creatives Want Change (CWC) szervezettel, és meghívja a BIPOC (fekete, őslakos és színes bőrű emberek) közösség tagjait, hogy vegyenek részt a május 7-én Miamiban rendezett versenyen. A CWC tagjai, Danae Harrison, Dayne Thompson és Donald Whorley a verseny előtt szorosan együtt fognak dolgozni Angelo Baque-kal, hogy megismerjék, hogyan alakul az együttműködés a tervektől a megvalósításig.

„A változás elkerülhetetlen mind a sportban, mind az életben. Csapatként megértjük annak a fontosságát, hogy ezt a pályán és azon kívül is felkaroljuk, hogy folyamatos innovációt hozzunk létre és inspirációt találjunk, továbbá megbirkózzunk az elénk táruló kihívásokkal” − mondta Toto Wolff, a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team elnök-vezérigazgatója és csapatfőnöke. „Büszkék vagyunk arra, hogy az együttműködésünk révén ünnepelhetjük ezeket a közös értékeket; nemcsak azáltal, hogy létrehozunk egy ikonikus kollekciót, hanem azáltal is, hogy támogatjuk és a figyelem középpontjába helyezzük az alulreprezentált közösségek alkotóit.”

A Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY hét, a nemek közötti egyenlőséget hirdető stílusból álló kollekciója újra értelmezi a régi alapdarabokat, inspirációt merítve a versenyből és New York utcai esztétikájából. Az Americana lényegét egy klasszikus baseball mez hozza el a Forma-1-be, míg a Miami Nagydíjra készült póló rózsaszínben, világoskékben és feketében kapható. A Tommy, az Awake NY és a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team logói láthatók a hosszú ujjú felsőkön, a pólóingeken, a baseball mezeken és a rögbi ingeken. A pólókon és a baseball mezeken a versenyzők rajtszáma, nevezetesen Lewis Hamilton 44-es és George Russell 63-as rajtszáma látható, míg a '85 az Awake NY különleges tisztelgése Tommy Hilfiger indulásának éve előtt. A színváltozatok a Tommy jellegzetes piros, fehér és kék színei, míg a Mercedes-AMG F1 darabok a csapat alapszíneiben, a fekete és fehér színekben jelennek meg, amelyet a neonzöld emel ki.

„A partnerségünk 2018-as kezdete óta folyamatosan feszegetjük a lehetőségek határait oly módon, hogy merész termékcsaládokat hozunk létre, mindkét szervezet számára fontos ügyeket emelünk ki, és hihetetlen történetek osztunk meg” − tette hozzá Richard Sanders, a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team kereskedelmi vezérigazgatója. „Ez az innovatív kampány a következő lépés, amely olyan fontos kezdeményezésekbe fektetett munkát tükrözi, mint a People’s Place program és az Accelerate 25, miközben szemet gyönyörködtető kollekciót hoz létre.”

A kollekció elérhető lesz a Tommy.com, a shop.mercedesamgf1.com oldalakon, egyes TOMMY HILFIGER üzletekben és kijelölt helyeken a következő Grand Prix-hétvégék során.

A márka kedvelői csatlakozhatnak a közösséghez és a beszélgetésekhez a közösségi médiában a #TommyHilfiger, a #TommyxMercedes-AMGF1xAwakeNY és a @TommyHilfiger használatával.

Amit a TOMMY HILFIGER-ről tudni érdemes

A TOMMY HILFIGER a világ egyik prémiumkategóriás életmód márkája, amely 1985 óta lelkesíti és inspirálja vásárlóit. A márka a klasszikus és az új találkozási pontján ikonikus stílust teremt olyan emberekkel közösen, akik szerte a világon formálják a kultúrát. A TOMMY HILFIGER a klasszikus amerikai stílus lényegét emeli ki egy modern csavarral. A Tommy Hilfiger prémium minőséget és értéket kínál vásárlóinak világszerte a TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS életstílust teremtő márkanevek alatt a kollekciók széles választékával, beleértve a női, a férfi és a gyermek sportruházatot, farmert, kiegészítőket és lábbeliket. A Tommy Hilfigert a fenntarthatóság és a társadalmi befogadás iránti rendületlen elkötelezettség jellemzi.

A TOMMY HILFIGER termékeinek globális kiskereskedelmi forgalma megközelítőleg 9,3 milliárd dollár volt 2021-ben, és a márka több mint 16 000 munkatársat foglalkoztat világszerte - több mint 2000 kiskereskedelmi üzlettel 100 országban van jelen, beleértve a világ legnagyobb, a tommy.com-on található mintaüzletét. A PVH 2010-ben vásárolta meg a Tommy Hilfigert, és azóta is odafigyel arra, hogy a márka világszintű jelentőségének, jelenlététének erősítésén és hosszú távú növekedésén maradjon a hangsúly.

Amit a PVH-ról tudni érdemes

A PVH a világ legnagyobb és legelismertebb divatcége, amely több mint 40 országban áll kapcsolatban a vásárlókkal. Ikonikus világmárkái közé tartozik a Calvin Klein és a TOMMY HILFIGER. Történetünk, amely több mint 140 évet ölel át, márkáink, csapatunk és a divat előremozdítása iránti elkötelezettségünk erejére épül. Ez a mi erősségünk. Ez a PVH erejének forrása.

Kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a Twitter-en és a LinkedIn-en.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Sajtó:
Tommy Hilfiger
Lyndsey Anderson
Senior Manager Global Communications and PR
Lyndsey.anderson@tommy.com

Contacts

Sajtó:
Tommy Hilfiger
Lyndsey Anderson
Senior Manager Global Communications and PR
Lyndsey.anderson@tommy.com