A Starr mostantól közvetlenül vállal műszaki kockázati vagyonbiztosítást a saját biztosítótársaságain keresztül

NEW YORK--()--A Starr Insurance Companies ma bejelentette, hogy április 23-tól a társaság saját biztosítótársaságain keresztül maga vállal vagyoni és műszaki kockázati biztosítást, lezárva ezzel 17 éves sikeres kapcsolatát a Chubb-bal.

A Starr komplex kockázati és energiaipari vagyonbiztosítási üzletágának a Starr saját biztosítótársaságaihoz való átadása ügyfeleink számára zökkenőmentes lesz. Az ügyfelek továbbra is az iparági szakértőkből álló Starr csapattal fognak közvetlenül együtt dolgozni, és ugyanazt a teljesítményszintet és szolgáltatást kapják, mint eddig. Az egyetlen változás, amellyel az ügyfelek találkozni fognak, hogy a Starr biztosítótársaságok nevei szerepelnek majd a kötvényeken.

„Több mint 55 éve vállalunk komplex kockázati és energiaipari vagyonbiztosítást” – mondta Richard Shaak, az International Insurance és Starr Tech elnöke. „Köszönjük a Chubb-nak a kapcsolatunk alatt nyújtott támogatást.”

Amit a Starr Insurance Companies-ról tudni érdemes

A Starr Insurance Companies (avagy Starr) a Starr International Company, Inc. tulajdonában lévő biztosítási és utazástámogatási vállalatok, valamint a C. V. Starr & Co., Inc. és leányvállalatai befektetési üzletágának közös marketing elnevezése. A Starr az egyik vezető biztosító és befektető szervezet, amely hat kontinensen végzi tevékenységét; operatív biztosítótársaságain keresztül a Starr vagyon- és baleset-, valamint baleset- és egészségbiztosítási termékeket, továbbá egy sor különleges fedezetet nyújtó terméket (repülési, tengeri, energia és a felelősségbiztosítási fedezeten felüli fedezetet nyújtó biztosítások) kínál. A Starr biztosítótársaságként működő, külföldi (amerikai egyesült államokbeli, bermudai, kínai, hongkongi, szingapúri, egyesült királysági, svájci és máltai) székhelyű leányvállalatainak mindegyike „A” (Kitűnő) minősítést kapott az A.M. Best hitelminősítő intézettől. A Starr Lloyd’s szindikátusának Standard & Poor szerinti minősítése „A+” (Erős).

Látogasson el a www.starrcompanies.com weboldalra vagy kövessen minket a LinkedIn-en és a Twitter-en.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308