GPS hernoemt zich tot "Thredd" om zijn unieke positie als de "Go to Payments Partner" van vernieuwers wereldwijd te weerspiegelen

  • Thredd bevindt zich in het hart van de wereldwijde betalingsrevolutie en verwerkt jaarlijks miljarden transacties in 44 landen voor 's werelds toonaangevende fintechs, digitale banken en embedded finance providers.
  • Met een nieuw managementteam, strategische visie en operationeel plan brengt Thredd haar unieke klantgerichte focus naar nieuwe regio's en klantsegmenten als partner voor vernieuwers die moderniseren hoe consumenten en bedrijven wereldwijd betalen voor goederen, diensten en geld verplaatsen.
  • Thredd wordt gesteund door een uitzonderlijk private equity consortium waaronder Advent International, Viking Global Investors, Temasek en MissionOG; met institutionele investeerders waaronder Mastercard en Visa.

LONDEN--()--Global Processing Services, een volgende generatie wereldwijd betalingsplatform achter de toonaangevende fintechs, digitale banken en embedded finance providers in het Verenigd Koninkrijk, Europa, Aziƫ, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, heeft vandaag de naam gewijzigd in "Thredd", om de centrale rol van het bedrijf weer te geven bij het verweven van de verschillende 'threads' van het wereldwijde betalingsecosysteem om de groei van elektronische betalingen te stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Louisa Bartoszek
Hoofd communicatie
louisa.bartoszek@thredd.com

Cognito Media
thredd@cognitomedia.com

Contacts

Media:
Louisa Bartoszek
Hoofd communicatie
louisa.bartoszek@thredd.com

Cognito Media
thredd@cognitomedia.com