Everest Technologies erkend als Platinum Partner van Manhattan Associates

COLUMBUS, Ohio--()--Everest Technologies heeft vandaag aangekondigd dat het de Platinum Partner status heeft bereikt in het Manhattan Value Partner (MVP) program. Als partner is Everest Technologies gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren, testen en upgraden van alle supply chain- en commerce-oplossingen van Manhattan, waaronder Manhattan Active® Omni, Manhattan Active® Warehouse Management, and Manhattan Active® Point of Sale. Bij Everest Technologies combineert het bedrijf zijn diepgaande kennis en technische expertise om klanten te helpen Manhattan's supply chain en commerce oplossingen te implementeren in het magazijn, op de weg en in de winkel.

"Manhattan Associates zet zich in voor de ontwikkeling, ondersteuning en bevordering van innovatie die de toeleveringsketens optimaliseert en de ervaring van de eindgebruiker verbetert." aldus Bob Howell, Executive Vice President van Manhattan Associates, Noord- en Zuid-Amerika, over de benoeming van Everest Technologies tot Platinum Partner.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bob Malik, Everest Technologies, bmalik@everesttech.com
Devika Goel, Manhattan Associates, dgoel@manh.com, 470-435-1566 (mobile)

Contacts

Bob Malik, Everest Technologies, bmalik@everesttech.com
Devika Goel, Manhattan Associates, dgoel@manh.com, 470-435-1566 (mobile)