Prodapt lanceert BoltSpeed, een BSS-oplossing voor glasvezeldienstverleners

Cloud-native oplossing combineert SaaS-platforms voor geconvergeerde dienstverlening en naadloze integratie, om bedrijven te helpen sneller op de markt te komen

MADRID, Spanje--()--Prodapt, de grootste en snelst groeiende speler in de Connectedness-sector, kondigde vandaag de lancering aan van BoltSpeed, een business support systeemoplossing die toonaangevende SaaS producten zoals Salesforce Communications Cloud, Aria en MuleSoft samenbrengt, om een one-stop beheersdienstenplatform voor dienstverleners aan te bieden.

In het snelle digitale tijdperk zijn vezelbedrijven gebonden aan uitgebreide licentieovereenkomsten en lange implementatiecycli voor hun softwarebehoeften. De noodzaak om met meerdere leveranciers in zee te gaan, moeilijke integraties uit te voeren en gegevens in silo's te verwerken, maakt het voor bedrijven die een prettige, omnichannel klantervaring willen bieden, een ingewikkeld traject.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

VOOR MEER INFORMATIE:
Ashok Nagaraj
94498 34080

Contacts

VOOR MEER INFORMATIE:
Ashok Nagaraj
94498 34080