TC Latin America Partners versterkt haar lokale aanwezigheid met een industrieel investerings- en ontwikkelingsplatform in Mexico

Het sinds 2013 in Mexico gevestigde investeringsbedrijf voert haar activiteiten uit met behulp van een ontwikkelingsteam dat uitgebreide ervaring op de lokale markt heeft.

TC Latin America Partners continues to work on the development of industrial properties in Mexico. (Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--Internationale bedrijven verplaatsen hun productie- en logistieke centra naar Mexico om hun toeleveringsketens in Noord-Amerika te versterken en van de geografische voordelen en de arbeidskosten te profiteren. Volgens een onderzoek van Capterra, een dochteronderneming van adviesbureau Gartner, wil ongeveer 88% van de kleine en middelgrote bedrijven in de Verenigde Staten in 2023 hun toeleveringsketen reorganiseren om lokale of Mexicaanse leveranciers in te schakelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.