Digi International lanceert Digi WAN Bonding, voor het leveren van gebonden Gigabit internetsnelheden en verbeterde verbindingsbetrouwbaarheid

De service met toegevoegde waarde biedt ultrasnelle, uiterst betrouwbare en kostenefficiënte connectiviteit voor kritieke IoT-implementaties in bedrijven, de industrie en de transportsector

Digi International Launches Digi WAN Bonding, Delivering Bonded Gigabit Internet Speeds and Improved Connection Reliability (Graphic: Business Wire)

HOPKINS, Minn.--()--Digi International (NASDAQ: DGII), een toonaangevende wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen (Internet of Things), connectiviteitsproducten en services, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Digi WAN Bonding, haar nieuwste service met toegevoegde waarde, voor het leveren van echte Gigabit-snelheden met drastisch verbeterde netwerkprestaties. Deze oplossing is geheel geïntegreerd in de technologische stack van Digi en verbetert drastisch de betrouwbaarheid van het internet. Ook wordt de bandbreedte voor klanten in de zakelijke, industriële en transportsector aanzienlijk uitgebreid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Peter Ramsay
Global Results Communications
digi@globalresultspr.com
949.307.5908

 

Contacts

Media Contact:
Peter Ramsay
Global Results Communications
digi@globalresultspr.com
949.307.5908