LambdaTest lanceert analyse van de prestaties van mobiele applicaties

Bedrijven zullen, met de analyses als leidraad, de prestatieproblemen van hun mobiele toepassingen aanzienlijk kunnen aanpakken en zo een vlotte ervaring voor klanten garanderen

NOIDA, India & SAN FRANCISCO--()--LambdaTest, een intelligent omnichannelplatform voor het testen van digitale ervaringen, heeft een reeks functies gelanceerd waarmee bedrijven de prestaties van hun mobiele apps kunnen testen.

Klanten die de geavanceerde real devices-cloud van LambdaTest gebruiken, kunnen nu onder meer testen op prestatiemetingen zoals CPU-verbruik, geheugen (RAM) verbruik, batterijverbruik, warmtestraling, rendering/framesnelheid, netwerkgebruik en starttijd van applicaties.

De CPU is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle bewerkingen in een mobiel apparaat en een hoog gebruik door één app kan andere draaiende diensten beïnvloeden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LambdaTest persbureau:
press@lambdatest.com

Contacts

LambdaTest persbureau:
press@lambdatest.com