Volvo's EX90 elektrische SUV wordt voorzien van SunLike LED-verlichting van Seoul Semiconductor

  • SunLike LED-technologie gekozen door Volvo
  • Eerste toepassing in productievoertuigen, een vervolg op woonruimten, ziekenhuizen, scholen, musea en tuinbouwinstallaties
  • Verhoogt het comfort van de passagiers, zoals een beter geheugen, beter visueel comfort, nabootsing van natuurlijk licht, enz.

Veranderingen in licht van zonlicht naar natuurlijk licht (Afbeelding: Business Wire)

ANSAN, Zuid-Korea--()--Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ:046890), een wereldwijd bedrijf voor optische halfgeleiders, heeft aangekondigd dat de nieuwe Volvo EX90 Electric SUV voorzien zal worden van zijn SunLike LED-lampen. Dit is de eerste toepassing van de SunLike-technologie met zonnespectrum in productievoertuigen.

SunLike, voor het eerst ter wereld ontwikkeld en in massaproductie genomen door Seoul Semiconductor, is een gezonde lichttechnologie die natuurlijk licht nabootst en de biologische 24-uurscyclus van een menselijk lichaam beschermt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
+82-1566-2771
jjs8732@seoulsemicon.com

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
+82-1566-2771
jjs8732@seoulsemicon.com