HORUS PHARMA GROUP LANCERER ET NORDISK DATTERSELSKAB

Dette er det næste skridt i den langsigtede europæiske ekspansion

STOCKHOLM--()--Horus Pharma, et uafhængigt fransk laboratorium med speciale i oftalmologi, har taget et stort skridt i sin europæiske ekspansionsstrategi med åbningen af sit nye datterselskab. Fra sin base i Stockholm vil Horus Pharma Nordic dække Sverige, Norge, Finland og Danmark, som sammen har 30 næsten millioner indbyggere.

Horus Pharma udvikler, patenterer og markedsfører produkter og løsninger til behandling af øjne og øjenlåg uden konserveringsmidler. Koncernen fokuserer på at bruge sin medicinske og videnskabelige knowhow til at tilbyde læger innovative behandlingsløsninger, der har patientsikkerhed som topprioritet. Horus Pharma har sit hovedkvarter i Nice, Frankrig og er nu også etableret i Spanien, Benelux og Schweiz. Det nye nordiske datterselskab er det næste skridt fremad.

Claude Claret, administrerende direktør og medstifter af Horus Pharma: "Jeg er stolt af vores konstante vækst og ekspansionen af vores tilstedeværelse i Europa, som nu også omfatter de nordiske lande. Efter to årtiers banebrydende udvikling og markedsføring af innovative produkter i forskellige europæiske lande er vi nu klar til at spille en afgørende rolle i at hjælpe oftalmologer og deres patienter i de nordiske lande med at løse udfordringer med øjenpleje ved at tilbyde dem løsninger af topkvalitet. Vi er glade for at byde Johan Marlowe velkommen som direktør for datterselskabet. Han har 30 års enestående erfaring inden for oftalmologi og et dybt kendskab til det nordiske marked”.

Johan Marlowe, direktør Horus Pharma Nordic: "Det er en ære for mig at starte denne rejse sammen med Horus Pharma, som har en lang historie med at levere innovative produkter og med rette har opnået status som en nøgleaktør inden for oftalmologi i Europa. Jeg ved præcis, hvor stor interesse der er for konserveringsfrie produkter, som kan optimere den behandling, der gives til patienterne i de nordiske lande. Mit fokus kommer til at ligge på at opfylde disse forventninger og støtte tilgangen til Horus Pharmas innovative løsninger.

"I løbet af 2023 begynder Horus Pharma at fungere som den lokale repræsentant for ILUVIEN® (anbefalet til behandling af synsforstyrrelser i forbindelse med kronisk diabetisk makulært ødem (DMO), som i eksisterende behandlingsformer ikke synes at respondere godt nok, og til forebyggelse af tilbagefald i forbindelse med tilbagevendende, ikke-infektiøs uveitis, der påvirker den bageste del af øjet). Produktet har været tilgængeligt på det franske marked siden 2018 og lanceringen i Benelux i 2020 var en succes".

I løbet af det kommende år vil Horus Pharmas komplette produktsortiment, som omfatter medicinsk udstyr til behandling af glaukom, allergi, inflammation, tørre øjne og kirurgiske og perikirurgiske løsninger samt kosmetiske produkter til pleje af øjenlågene, gradvist blive tilgængeligt på det nordiske marked.

Om Horus Pharma
Horus Pharma, der blev grundlagt i 2003, er en uafhængig virksomhed, der er anerkendt for sin ekspertise inden for udvikling af konserveringsfrie oftalmologiske produkter og en nøgleaktør på det franske og europæiske marked. Gennem sit aktive FoU-program forbedrer koncernen patienternes hverdag ved at udvikle innovative løsninger og produkter til alle segmenter på oftalmologimarkedet. Horus Pharma distribuerer sine produkter i hele Frankrig fra sit hovedkvarter i Saint-Laurent du Var i nærheden af Nice, i Belgien, Holland, Luxembourg, Spanien, Schweiz og nu de nordiske lande gennem datterselskaber og i mange andre lande gennem distributionsaftaler. For flere oplysninger, besøg: www.horus-pharma.dk

Om Eco’ Ophtalmo, en strategisk søjle i Horus Pharmas strategi:
Lige fra starten har Eco’ Ophtalmo-programmet integreret økologi i Horus Pharmas kultur. Koncernen har altid været optaget af at finde nye måder at reducere sit økologiske fodaftryk på gennem sin innovative strategi, sine partnerskaber og sine initiativer, der opmuntrer til og støtter økologisk ansvarlige metoder, så de bliver mere udbredte i branchen.
Koncernen har to hovedmål: at reducere sit økologiske fodaftryk og øge oftalmologernes bevidsthed om de medicinske metoders miljøpåvirkning gennem samarbejde og udvikling af fælles tiltag. Koncernens projekter omfatter betydelige og ambitiøse initiativer, såsom en miljømæssig og social forpligtelse til at nå Plastic Net Zero og udvikle genanvendelig emballage*.
For flere oplysninger klik her

* En stor andel af den sekundære emballage, som Horus Pharma bruger, er FSC-certificeret.

Contacts

Horus Pharma Nordic
Johan Marlowe
johan.marlowe@horus-pharma.com
+46 705 150 832

Postboks 190
101 23 Stockholm
Sverige

Contacts

Horus Pharma Nordic
Johan Marlowe
johan.marlowe@horus-pharma.com
+46 705 150 832

Postboks 190
101 23 Stockholm
Sverige