Boston BioProducts ontvangt kwaliteitscertificering ISO 13485:2016

Boston BioProducts behaalt de capaciteit om te voldoen aan de kwaliteitseisen voor medische hulpmiddelen onder ISO 13485:2016

MILFORD, Mass.--()--Boston BioProducts, een al lang bestaande fabrikant van fundamentele reagentia voor de biowetenschappen, heeft vandaag aangekondigd dat zijn kwaliteitsbeheersysteem (QMS) de ISO 13485:2016-certificering van TÜV SÜD America heeft behaald voor de productie van medische hulpmiddelen en de levering van buffers, oplossingen, media en reagentia voor onderzoek, diagnostiek en therapeutische toepassingen. Het behalen van deze certificering toont de inzet van Boston BioProducts voor hoge kwaliteitsnormen in het gehele productieproces van reagentia.

ISO 13485:2016 wordt beschouwd als de industriestandaard voor QMS-systemen die zijn ontworpen voor medische hulpmiddelen en aanverwante diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Boston BioProducts Marketing
marketing@bostonbioproducts.com

Contacts

Boston BioProducts Marketing
marketing@bostonbioproducts.com