Technology Holdings adviseert Humans4Help, een specialist op het gebied van AI, hyperautomatisering en datawetenschap, bij de strategische verkoop aan Alan Allman Associates

LONDEN--()--Technology Holdings, een wereldwijde boetique-investeringsbank met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific, is verheugd aan te kondigen dat het is opgetreden als de exclusieve financiële adviseur van Humans4Help, een toonaangevende specialist in automatisering, AI en datawetenschap, en Enterprise Service Management voor Alan Allman Associates.

Humans4Help, opgericht door Lila Benhammou in 2018 en met het hoofdkantoor in Frankrijk, is een vooraanstaande specialist op het gebied van automatisering, AI en datawetenschap en Enterprise Service Management met multi-platform automatiseringsmogelijkheden, waaronder in UiPath, Freshworks, Automation Anywhere, Blue Prism, Kofax, ABBYY en ServiceNow.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Geary
Senior Marketing Manager
E-mail: kate@technologyholdings.com

Contacts

Kate Geary
Senior Marketing Manager
E-mail: kate@technologyholdings.com