Eaton toont innovatieve emissiereductietechnologieën op Auto Shanghai

SHANGHAI--()--Intelligent powermanagementbedrijf Eaton kondigde vandaag aan dat het een portfolio van technologieën zal presenteren tijdens Auto Shanghai op 18-27 april 2023 in Shanghai, China. Het gaat om een rem voor compressiemotoren, cilinderuitschakeling en oplossingen voor het laat sluiten van inlaatkleppen met als doel de uitstoot te verminderen en het brandstofverbruik van bedrijfsvoertuigen te verlagen.

Aandrijving en luchtbeheer van de dieselmotor

De emissievoorschriften voor dieselmotoren stimuleren de ontwikkeling van nieuwe motor- en nabehandelingstechnologieën. De mogelijke snelle opwarming van het nabehandelingssysteem tijdens koude cycli en de lage belasting-werkingsmodi zijn van groot belang om de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) te verminderen, waabij met Eaton's variabele klepbediening-technologieën de uitlaattemperatuur wordt beheerd en het brandstofverbruik verbetert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zijia Li
Zijiali@eaton.com
+86 215-200-0497

Contacts

Zijia Li
Zijiali@eaton.com
+86 215-200-0497