A HCLTech jelentős bővítési tervekkel ünnepli ötödik évfordulóját Romániában

A következő két év során 1000 embert vesznek fel és helyi egyetemekkel kötnek partnerséget

BUKAREST, Románia és NOIDA, India--()--A vezető globális technológiai vállalat, a HCLTech bejelentette, hogy a következő két évben bővíti romániai tevékenységét, és országszerte további 1000 embernek ad majd munkát.

A HCLTech, amely immáron öt éve sikeresen működik Romániában, bővíti Bukarestben és lasiban (Jászvásár) található irodáit. Az új munkakörök egyharmadát a vezető romániai egyetemekkel kötött partnerségek révén toborzott diplomások töltik be.

A vállalat jelenleg mintegy 1000 embert foglalkoztat Romániában, hogy a digitális, felhőalapú, mérnöki és szoftveres portfóliójának kiaknázásával kiszolgálja globális ügyfeleit. 2023-ban elnyerte a Global Top Employer (Legjobb globális munkáltató) címet, és HR-es és emberi gyakorlataiért a Top Employers Institute által a legjobb minősítést kapott Romániában.

Az alkalomról Iulian Paduraru, a HCLTech romániai országos vezetője a következőket nyilatkozta: „Befektetésünkkel lehetőséget teremtünk a romániai helyi tehetségek számára, hogy technológiai karriert folytassanak. Miközben ötödik évfordulónkat ünnepeljük, és növekedésünk újabb szakaszába lépünk az országban, továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy forradalmasítsuk az emberek és a helyi közösségek fejlődését.”

Őexcellenciája, Rahul Shrivastava, India romániai, albániai és moldovai nagykövete elmondta: „Mindannyiunkat büszkeséggel tölt el, hogy csupán öt év leforgása alatt a HCLTech, az egyik vezető indiai székhelyű informatikai szolgáltató és megoldásszolgáltató vállalat jelentős sikereket ért el Romániában. A HCLTech romániai növekedése ügyfélközpontú megközelítésének, erős végrehajtási képességeinek, valamint az innovációra és a digitális átalakulásra való összpontosításának köszönhető. A HCLTech az ország IT-szolgáltatási piacának egyik kulcsszereplőjévé vált.”

„A HCLTech fontos piaci szereplő Romániában. Arra számítunk, hogy növekedési pályája tovább fejlődik majd, ahogy a vállalkozás megerősíti helyi munkaerejét és bővíti technológiai kínálatát Romániában.” Alexandra Simion, az IDC tanácsadója

A HCLTech aláírta Románia Sokszínűségi Chartáját, és az országszerte foglalkoztatottak számának 47%-át nők teszik ki, ami jóval meghaladja az országos átlagot, illetve a globális technológiai ipar átlagát. A HCLTech egy átfogó gyakornoki programmal is rendelkezik Romániában, amivel segíti a hallgatók képzését és belépő szintű technológiai pozíciókba való felvételét. A helyi közösségeket is szolgálja vállalati, valamint alkalmazottak által vezérelt környezetvédelmi, társadalmi és irányítási (ESG) erőfeszítései révén.

Amit a HCLTech-ről tudni érdemes

A HCLTech egy globális technológiai vállalat, amely 60 országban több mint 222 000 embert foglalkoztat, és a technológiai szolgáltatások és termékek széles portfóliójával digitális, mérnöki és felhőalapú megoldások köré összpontosított iparágvezető készségeket kínál. Ügyfeleinkkel az összes főbb ágazatban jelen vagyunk és iparági megoldásokat kínálunk a pénzügyi szolgáltatások, a gyártás, az élettudományok és az egészségügy, a technológia és szolgáltatások, a távközlés és a média, a kiskereskedelem és a fogyasztási cikkek (CPG), valamint a közszolgáltatások számára. A vállalat 2022 decemberében lezárult 12 hónapos konszolidált bevétele 12,3 milliárd dollár volt. Ha szeretné megtudni, hogyan lendíthetjük fel az Ön fejlődését, látogasson el a hcltech.com weboldalra.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

További részletek:
Elka Ghudial, EMEA
elka.ghudial@hcl.com

Michelle Rico, Észak- és Dél-Amerika
michelle.rico@hcl.com

James Galvin, Ausztrália és Új-Zéland
james.galvin@hcl.com

Devneeta Pahuja, India és az APAC
devneeta.p@hcl.com

Contacts

További részletek:
Elka Ghudial, EMEA
elka.ghudial@hcl.com

Michelle Rico, Észak- és Dél-Amerika
michelle.rico@hcl.com

James Galvin, Ausztrália és Új-Zéland
james.galvin@hcl.com

Devneeta Pahuja, India és az APAC
devneeta.p@hcl.com