Zone gebruikt ThetaRay AI-oplossing om betalingen in Nigeria te controleren en te screenen

Door blockchain aangedreven Nigeriaanse fintech integreert SONAR AI-technologie van ThetaRay om groeikansen te vergroten met een vertrouwde dienst

LAGOS, Nigeria & NEW YORK & TEL AVIV, Israƫl--()--Zone (voorheen Appzone), het eerste gereguleerde laag-1 blockchainnetwerk voor betalingen in Afrika, en ThetaRay, een toonaangevende leverancier van AI-gestuurde transactiemonitoringtechnologie, hebben vandaag aangekondigd dat ze gaan samenwerken om ThetaRay's cloudgebaseerde SONAR-oplossing te implementeren, om transacties van Zone in Nigeria te monitoren en te screenen op illegale activiteiten en schendingen van sancties.

Zone, met hoofdkantoor in Lagos, bedient grote commerciƫle banken, fintech-betalingsbanken, digitale banken en OFI's met realtime, goedkope verrekening van zowel fiat- als digitale valuta's voor binnenlandse en grensoverschrijdende betalingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gilbert, voor ThetaRay
Nina.gilbert@thetaray.com

Voor Zone
Oluwatobi Alaka, voor Zone
oalaka@zonenetwork.com

Contacts

Nina Gilbert, voor ThetaRay
Nina.gilbert@thetaray.com

Voor Zone
Oluwatobi Alaka, voor Zone
oalaka@zonenetwork.com