Maxon One release voorjaar 2023 zorgt voor buitengewone meerwaarde

Verbeteringen in de gehele productlijn, waaronder Cinema 4D, Redshift, Red Giant, ZBrush, Forger en meer vormen de highlights van deze enorme update.

Maxon’s Spring 2023 release offers exciting new features and workflow enhancements across the entire product line (Photo: Business Wire)

BAD HOMBURG, Duitsland--()--Maxon, ontwikkelaars van professionele softwareoplossingen voor editors, filmmakers, motion designers, visual effects artiesten en alle soorten makers, kondigde vandaag een uitgebreide update aan van Maxon One. Maxon's Spring 2023 release biedt spannende nieuwe functies en workflow verbeteringen in de gehele productlijn die ontwerpers en kunstenaars in staat stellen om hun creatieve idee├źn om te zetten in realiteit met verbluffende resultaten. Cinema 4D 2023. 2 biedt een verbeterde Commander, verbeteringen aan het Nodes-systeem, simulatieverbeteringen en een nieuwe Thicken-generator voor modellering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Chloe Larby
Grithaus Agency
(e) chloe@grithaus.agency
(p) +44 7454 012045

Contacts

Pers
Chloe Larby
Grithaus Agency
(e) chloe@grithaus.agency
(p) +44 7454 012045