AGCO’s 2022 Duurzaamheidsrapport toont flinke vooruitgang

AGCO is delivering on its sustainability commitments, from industry-leading innovation to improve sustainability outcomes for farmers, to decarbonizing our products and operations, to offering our talented, diverse employees a safer, more engaging workplace. (Photo: Business Wire)

DULUTH, Ga.--()--AGCO (NYSE: AGCO), een wereldwijde fabrikant en distributeur van landbouwapparatuur, -infrastructuur en -precisietechnologie, heeft vandaag zijn duurzaamheidsrapport voor 2022 gepubliceerd. Het rapport laat AGCO's vooruitgang zien op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur, terwijl het bedrijf zich inzet voor het leveren van landbouwgerichte oplossingen om onze wereld duurzaam te voeden.

"AGCO maakt zijn duurzaamheidsbeloften waar, van toonaangevende innovatie om de duurzaamheidsresultaten voor boeren te verbeteren, tot het koolstofvrij maken van onze producten en activiteiten, en het bieden van een veiligere, aantrekkelijkere werkplek voor onze getalenteerde, diverse medewerkers. Ik ben trots op de vooruitgang die we boeken en mijn grootste prioriteit is om deze te versnellen, en met boeren samen te werken om ze te helpen onze wereld duurzaam te voeden", aldus Eric Hansotia, voorzitter, president en CEO van AGCO.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aryn Drawdy
Communications Director
Aryn.Drawdy@agcocorp.com

Contacts

Aryn Drawdy
Communications Director
Aryn.Drawdy@agcocorp.com