Hellenic Bank selecteert LTIMindtree als strategische sourcingpartner in haar transformatieproces

At the signing ceremony - Oliver Gatzke, Chief Executive Officer, Hellenic Bank and Srinivas Rao, EVP & Chief Business Officer, LTIMindtree (Photo: Business Wire)

LONDEN & MUMBAI, India--()--LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf voor technologieadvies en digitale oplossingen, heeft aangekondigd dat het is geselecteerd als strategische sourcingpartner door Hellenic Bank, een toonaangevende financiële instelling op Cyprus. Dankzij deze opdracht kan Hellenic Bank op efficiënte en tijdige wijze voldoen aan de vraag naar resourcecapaciteit.

Hellenic Bank is een van de toonaangevende financiële instellingen op Cyprus die bedrijven en particulieren een volledig spectrum aan bankproducten en -diensten biedt. Via dit partnerschap zal LTIMindtree de kernactiviteiten van Hellenic Bank helpen transformeren en de implementatie van gegevens en analyses en procesuitmuntendheid verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.