Het Empire State Building kondigt nieuwe Starbucks Reserve® Sunrise Experience aan

Bucket List Travel Experience biedt adembenemend uitzicht op zonsopgang met gratis vers gebrouwen Starbucks Reserve® Empire State Building Koffie en Princi® Gebak Vers gebakken ter plaatse

The 86th Floor Observatory at the Empire State Building; the Empire State Building; an assortment of Princi® pastries and Starbucks Reserve® Empire State Building coffee. (Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--Tijd om op te staan! het Empire State Building (ESB) kondigde vandaag een gloednieuwe zonsopgangservaring aan in samenwerking met de Starbucks Reserve® Empire State Building. De Starbucks Reserve® Sunrise Experience-serie gaat op 1 april van start met een vroege aankomst om de zonsopgang te zien vanaf het iconische Observatory op de 86e verdieping, evenals gratis Starbucks Reserve Empire State Building Microblend-koffie en een speciaal geselecteerd assortiment ambachtelijk Princi® gebak, exclusief van Starbucks Reserve®.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACT:

Empire State Realty Trust
Brock Talbot
347-804-7863
btalbot@esrtreit.com

Contacts

MEDIA CONTACT:

Empire State Realty Trust
Brock Talbot
347-804-7863
btalbot@esrtreit.com