Mastercard lanceert Legacy Book ter ere van 25 inspirerende vrouwen en hun baanbrekende verhalen

De lancering van het boek is ter ere van het 25-jarig bestaan van het iconische Priceless-platform

Download

Loading media player...

Lasting Legacy – Honoring 25 Visionaries to Celebrate 25 Years of Priceless (Video: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Mastercard heeft de reizen van enkele van 's werelds meest inspirerende vrouwelijke leiders in kunst, sport, politiek, gastvrijheid, financiële diensten en daarbuiten samengebracht en een koffietafelboek onthuld,‘Blijvend nalatenschap - Ter ere van 25 visionairs om 25 jaar van onschatbare waarde te vieren’. Het boek werd gelanceerd tijdens Vrouwenmaand 2023 en viert het 25-jarig bestaand van het gerenommeerde Priceless-platform van Mastercard, dat mensen al een kwart eeuw verbindt met hun passies.

Mastercard zet zich in voor het creëren van een meer rechtvaardige wereld voor iedereen en dit project markeert de nieuwste mijlpaal van het bedrijf in het ontsluiten van kansen en het vieren van de rol van vrouwen in de samenleving. Door de rol van deze pioniers te onderzoeken, wil het boek lezers inspireren om actie te ondernemen in hun eigen leven en gemeenschappen om de genderkloof te dichten en een meer inclusieve toekomst te creëren.

Het historische boek gaat over de reizen en impact van vrouwen, waaronder Hare Excellentie Dr. Aisha Bint Butti Bin Bishr, wereldwijde digitale magnaat, vice-voorzitter van de Emaar Development Board en voormalig oprichtend directeur-generaal van Smart Dubai; Nona Gaprindashvili, schaaklegende; Dr. Maya Morsy, voorzitter, Egyptische nationale raad voor vrouwen; Raha Moharrak, avonturier; Sarah Baydoun, oprichter en creatief directeur van Sarah's Bag; Jessica Kahawaty, filantroop , ondernemer en model; Laila Mostafa Abdullatif, directeur-generaal van Emirates Nature-WWF; Valeriya Ionan, vice-minister voor Eurointegratie bij het ministerie van Digitale Transformatie en Naoko Yamazaki, astronaut en ingenieur, onder anderen.

“Dit boek is een waar liefdewerk voor ons geweest en een bewijs van de vrouwen die vooruitgang boeken en gemeenschappen over de hele wereld verbeteren. Het is onze hoop dat de verhalen in ‘Lasting Legacy’ lezers, ongeacht hun geslacht, zullen aanmoedigen om hun passies na te streven en een positieve impact op de samenleving te hebben, om toekomstige generaties te inspireren," zei Beatrice Cornacchia, senior vicepresident, Marketing en Communicatie, Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika, Mastercard.

‘Blijvend nalatenschap - Ter ere van 25 visionairs om 25 jaar van onschatbare waarde te vieren’ vertegenwoordigt de evolutie van het Priceless-platform van Mastercard, dat is geëvolueerd om de voortdurende transformatie van het bedrijf en de veranderende wereld van consumenten te weerspiegelen.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van het boek en om de volledige interviews te lezen, kunt u hier terecht.

*Bron: AETOSWire

Contacts

Jandre Nieuwoudt, Directeur Communicatie
Jandre.Nieuwoudt@mastercard.com

Contacts

Jandre Nieuwoudt, Directeur Communicatie
Jandre.Nieuwoudt@mastercard.com