Radisys introduceert programmeerbare media-analyse voor monetisering van 5G- en edge cloud-applicaties

Elimineert de complexiteit van het ontwikkelen van Industry 4.0-applicaties door middel van low-code/no-code-tools

HILLSBORO, Ore.--()--Radisys® Corporation, een wereldleider op het gebied van open telecomoplossingen, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van Engage Media Analytics binnen het veelgeprezen Engage Digital Platform (EDP). Engage Media Analytics is een uitgebreide oplossing die Communication Service Providers (CSP's), systeemintegrators en ondernemingen voorziet van kosteneffectieve low-code/no-code tools voor visueel ontwerp om Industry 4.0-applicaties te creëren met nieuwe door AI aangedreven mogelijkheden voor audio-analyse en computervisie.

De toepassingsmogelijkheden van Engage Media Analytics omvatten onder meer het verwittigen van medisch personeel wanneer een patiënt in een rolstoel hulp nodig heeft of een oudere thuispatiënt uit bed is gevallen; of het identificeren van kritieke trefwoorden of achtergrondgeluiden bij een noodoproep om de live-agent-discussie te versterken en levensreddende beslissingen te helpen nemen; het detecteren van een brand in een fabriek, campusgebouw of andere locatie en het alarmeren van hulpdiensten; het bewaken van winkelschappen en het doorzoeken van identificatie, locatie en live video van klanten om geldbesparende coupons naar de telefoon van een frequente klant te sturen wanneer deze in de buurt komt van een locatie met promotieartikelen; en vele andere Industrie 4.0-services.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nereus voor Radisys
Matt Baxter, +1-503-619-0505
radisys@nereus-worldwide.com

Contacts

Nereus voor Radisys
Matt Baxter, +1-503-619-0505
radisys@nereus-worldwide.com