Conceal werkt samen met SBL Cyber Monitoring om innovatieve beveiligingsoplossingen naar Nederland te brengen

SBL Cyber Monitoring voegt de beveiligde browserextensie van Conceal toe om organisaties van elke omvang te helpen schadelijke activiteiten aan de rand te bewaken en te detecteren om diefstal van referenties en ransomware tegen te gaan.

AUGUSTA, Ga.--()--Conceal, de leider in Zero Trust browserisolatie, kondigde vandaag hun samenwerking aan met SBL Cyber Monitoring, een in Nederland gevestigde cyberbewakingsorganisatie met als missie het voorkomen van schade door cyberaanvallen.

"SBL Cyber Monitoring waakt over uw IT-omgeving, detecteert en grijpt in bij incidenten en voorkomt schade aan uw bedrijf door een cyberaanval", aldus Stef Liethoff, medeoprichter van SBL Cyber Monitoring. "ConcealBrowse zal helpen bij het bewaken, detecteren en reageren op potentieel kwaadaardige activiteiten aan de rand, en helpt zo niet alleen een van de fundamentele vragen van SBL Cyber Monitoring te beantwoorden - 'Ben ik in staat om cyberincidenten op tijd te detecteren?', maar te voorkomen dat incidenten zelfs plaatsvinden."

"Onze samenwerking met SBL Cyber Monitoring is spannend omdat het ons in staat stelt innovatieve beveiligingsoplossingen naar Nederland te brengen", aldus Gordon Lawson, CEO en oprichter van Conceal. "We zijn enthousiast over de samenwerking met SBL Cyber Monitoring omdat ConcealBrowse hun klanten zal helpen hun algehele cyberweerbaarheid te vergroten."

De lichtgewicht browserextensie van ConcealBrowse zet elke bestaande browser om in een Zero Trust, veilige browser. Door nieuwe en kwaadaardige URL's te bewaken en te detecteren om te bepalen of ze veilig toegankelijk zijn via het netwerk van de organisatie, kan ConcealBrowse diefstal van referenties en ransomware tegenhouden die andere cyberbeveiligingscontroles omzeilen. Als de geldigheid van de URL niet onmiddellijk kan worden vastgesteld, isoleert ConcealBrowse de sessie via zijn dynamische routeringsnetwerk om de identiteit van de gebruiker en het netwerk van de organisatie te verbergen en te beschermen.

Voor de gemeenschap van beveiligingspartners biedt ConcealBrowse een enorme kans om hun klanten innovatieve oplossingen te bieden. Door een uitgebreide malwarebescherming aan elke browser toe te voegen, is ConcealBrowse een eenvoudige, drop-in oplossing die gemakkelijk aan bestaande beveiligingspakketten kan worden toegevoegd.

Over Conceal

Conceal stelt organisaties in staat gebruikers te beschermen tegen malware en ransomware aan de rand. Het Conceal Platform maakt gebruik van Zero Trust isolatietechnologie ter verdediging tegen geavanceerde cyberdreigingen. Conceal wordt wereldwijd gebruikt door organisaties van elke omvang om ervoor te zorgen dat hun gebruikers en IT-activiteiten veilig, anoniem en geïsoleerd blijven van aanvallen. Ga voor meer informatie naar https://conceal.io/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.