Samenwerking ThetaRay en Piie voor op AI-technologie gebaseerde verzekeringsuitkeringen

Insurtech start-up gaat de ThetaRay AML-oplossing integreren voor het bieden van risicobescherming en inzichten voor de verzekeringssector

Piie (Payments Intelligent Integration Engine) payments-as-a-service platform, including mobile application support. (Photo: Business Wire)

CHARLOTTE, North Carolina & NEW YORK & TEL AVIV, Israƫl--()--ThetaRay, een toonaangevende producent van op AI-gebaseerde technologie voor toezicht op transacties, en Piie, Inc., een techbedrijf gericht op de verzekeringssector en de aanbieder van slimme betalingssystemen, kondigden vandaag een samenwerking aan voor de implementatie van een geavanceerde AML-oplossing voor het uitbetalen van schadeclaims.

Als onderdeel van deze overeenkomst, zal Piie (Payments Intelligent Integration Engine) de op AI-gebaseerde SONAR AML-oplossing voor toezicht op transacties van ThetaRay integreren voor het controleren op, en opsporen van, onregelmatigheden die vermoedelijke financiele misdrijven aan het licht kunnen brengen op haar payments-as-a-service betalingsplatform, inclusief de ondersteuning van mobiele applicaties.

Het in Charlotte (North Carolina) gevestigde Piie platform voor schaalbare en veilige betalingen biedt de verzekeringssector een op AI-gebaseerde, realtime betalingsoplossing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay
nina.gilbert@thetaray.com

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay
nina.gilbert@thetaray.com