Certificaat "Groen Product" van TÜV voor robotmaaiers van Yard Force

WILLICH, Duitsland--()--Yard Force, een toonaangevende producent van innovatieve elektische apparatuur voor buitenshuis, kondigde de introductie op de Duitse markt aan van haar MB400 en MB800 robotmaaiers. Deze modellen zijn voorzien van bluetooth- en app-bediening waarmee gebruikers op een handige en eenvoudige manier via hun smartphones en tablets toegang kunnen krijgen tot hun robotmaaiers.

Naast de geavanceerde technologische kenmerken, beschikken zowel de Yard Force MB400 en MB800 over een unieke functie die het mogelijk maakt om de behuizing met water te reiningen. Deze innovatieve functie maakt het niet alleen eenvoudiger om de behuizing te reinigen, maar helpt ook bij het voorkomen van algaanslag en andere verontreiniging, die het uiterlijk en de levensduur van de behuizing kunnen beïnvloeden.

Bij de Yard Force MB400 en MB800 wordt ook een gratis stalling geleverd, waarmee gebruikers een handige en veilige oplossing voor de opslag van hun robotmaaiers wordt geboden. Dit is vooral handig voor gebruikers die op zoek zijn naar een opslagplaats voor hun robotmaaiers tijdens regen- en sneeuwbuien en die zo de levensduur van hun robotmaaier willen verlengen.

Yard Force introduceert de twee nieuwe modellen tijdens het 10-jarig jubileum van haar robotmaaiers en bereikt hiermee opnieuw een toonaangevende mijlpaal:
In aanvulling op hun indrukwekkende eigenschappen, kregen zowel de Yard Force MB400 en de MB800 de certificering "Groen Product" toegekend door TÜV, een vooraanstaande organisatie voor de certificering van maatstaven op het gebied van milieu, maatschappelijke doelen en governance (ESG). Deze certificering biedt erkenning voor het milieuvriendelijke ontwerp en de technologie van de robotmaaiers, waardoor ze een slimme en duurzame keuze zijn voor huiseigenaren die hun CO2-voetafdruk willen verminderen.

Het bedrijf begon in 2013 met de verkoop van haar robotmaaiers in Duitsland en heeft sindsdien tienduizenden Duitse tuinen met innovatieve en praktische robotmaaiers uitgerust.

De nieuwe Yard Force MB400 en MB800 zijn ontworpen om gebruikers een handige en efficiënte oplossing te bieden voor het onderhoud van hun gazon. Met respectievelijk maximaal 400 m2 en 800 m2 bereik, zijn deze robotmaaiers perfect voor kleine tot middelgrote gazons. Ze kunnen bovendien eenvoudig rond obstakels zoals bomen en tuinmeubilair navigeren.

Met de Bluetooth- en app-bedieningsfuncties van de Yard Force MB400 en MB800 kunnen gebruikers hun maaischema eenvoudig instellen en aanpassen en ook de prestaties van de robotmaaier volgen en via hun smartphone of tablet meldingen ontvangen. Deze bedieningsmogelijkheden en het gemak maken de MB400 en MB800 een populaire keuze voor huiseigenaren die hun gazon willen onderhouden zonder de rompslomp van traditionele maaimethoden.

De reiningingsfunctie voor de behuizing van de Yard Force MB400 en MB800 is een ander opvallend kenmerk waardoor deze robotmaaiers zich onderscheiden van hun concurrenten. Door de behuizing met water schoon te maken kunnen gebruikers vuil en resten eenvoudig verwijderen en er zo voor zorgen dat de behuizing er het hele jaar door schoon en fris uit blijft zien. Deze functie helpt ook bij het voorkomen van algenaanslag en andere vervuiling die de behuizing kan beschadigen en de levensduur verkorten.

Kortom, de Yard Force MB400 en MB800 vormen bijzonder innovatieve en handige oplossingen voor het onderhouden van een gezond en verzorgd gazon. Dankzij hun geavanceerde technologie, milieuvriendelijke ontwerp en de ongeëvenaarde reinigingsfunctie voor de behuizing, zullen deze maaiers ongetwijfeld bijzonder populair zijn bij Duitse huiseigenaren die op zoek zijn naar een efficiëntere en duurzamere manier om hun gazons te onderhouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mail: linyinlu@sumec.com.cn
Telefoon: +86-13770517766

Contacts

E-mail: linyinlu@sumec.com.cn
Telefoon: +86-13770517766