Andersen Global sluit opnieuw een jaar van sterke groei af door wereldwijd 11 nieuwe lidbedrijven toe te voegen

Groeiende wereldwijde aanwezigheid biedt multinationale klanten onafhankelijke, best-in-class, multidisciplinaire diensten

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global, de wereldwijde leider in fiscale en juridische dienstverlening, verwelkomt 11 lidfirma's in zijn platform. Dit stelt het kantoor in staat zijn klanten wereldwijd onafhankelijke, multidisciplinaire en grenzeloze dienstverlening te bieden. Via zijn lid- en samenwerkende firma's heeft Andersen Global meer dan 13.000 professionals met een aanwezigheid op meer dan 390 locaties in meer dan 170 landen op zes continenten, waardoor het een van de grootste mondiale voetafdrukken onder multinationale, multidisciplinaire professionele dienstverleners heeft.

De nieuwe lidfirma's van de organisatie zijn:

 • A&A Tax (Australië)
 • Law Firm SAJIĆ (Bosnië-Herzegovina)
 • CN Law (Burundi)
 • Nimba Conseil (Guinee)
 • Saint Lawrence Tax Consultancy (Jordanië)
 • Unicase (Kazachstan)
 • Halim Hong & Quek (Maleisië)
 • Tax & Legal Advisers LLC (Tadzjikistan)
 • ECC Denetim (Turkije)
 • MGC Legal (Turkije)
 • Intuit Management Consultancy (Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, India)

“Als kantoor hebben we het afgelopen jaar enorme stappen gezet om onze capaciteiten in belangrijke markten en specialisaties, waaronder fusies en overnames, waardering en wereldwijde mobiliteit, uit te breiden en zo een echte one-stop-shop voor onze multinationale cliënten te worden", aldus Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. "Deze leden versterken onze wereldwijde aanpak, zetten het merk Andersen kracht bij en stellen ons in staat een naadloze wereldwijde dienstverlening te bieden, waardoor we goed gepositioneerd zijn voor verdere groei."

Andersen Global is snel gegroeid sinds de oprichting in 2013. Alleen al in de afgelopen vijf jaar is de wereldwijde organisatie uitgebreid naar meer dan 150 landen, met in die periode gemiddeld meer dan een opdracht per week. Alleen al in 2022 heeft Andersen Global op meer dan 50 nieuwe locaties een nieuwe vestiging geopend of zijn huidige aanwezigheid uitgebreid en zijn personeelsbestand met meer dan 2.000 professionals verhoogd.

Landen waarin Andersen een uitgebreide aanwezigheid in 2022 heeft aangekondigd zijn onder meer:

Afrika
Centraal-Afrikaanse Republiek, Tsjaad, Ethiopië, Ghana, Mali, Rwanda en Tanzania

Amerika en het Caribisch gebied
Brazilië, de Britse Maagdeneilanden, Canada, Guadelupe, Montserrat

Azië en Azië-Pacific
Australië, Bangladesh, Indonesië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan en Thailand

Europa
Oostenrijk, België, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, IJsland, Letland, Litouwen, Slowakije, Slovenië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk

Midden-Oosten
Pakistan

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma's die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, in 2013 opgericht door het Amerikaanse lid Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 13.000 professionals en is via zijn lidfirma's en samenwerkende firma's aanwezig op meer dan 390 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700