Deel vereenvoudigt internationale HR met nieuw full-stack platform

Met een geschatte waarde van $12 miljard met $295 miljoen ARR, gaat Deel verder dan alleen internationaal werven met haar nieuwe aanbod voor teammanagement, dat zij wereldwijd wil consolideren via Deel HR, US Payroll en Deel Engage

SAN FRANCISCO--()--Deel, het internationale HR-bedrijf, kondigde vandaag de lancering aan van Deel HR, US Payroll en Deel Engage, waardoor het voor het eerst mogelijk wordt om via één platform te werven, werkt te managen en conforme betalingen aan internationale teams uit te betalen. Dit nieuws volgt op de aankondiging van de door Deel behaalde $295 miljoen jaarlijks terugkerende inkomsten (ARR) met een geschatte waarde van $12 miljard – een stijging vergeleken met vorig jaar, toen de ARR slechts $57 miljoen bedroeg.

Werk is internationaal geworden, maar tot nu toe kon geen enkel HR-platform alle aspecten voor iedereen en overal ter wereld afhandelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

prteam@deel.com

Contacts

prteam@deel.com