Iron Mountain Data Centers breidt EMEA-voetafdruk uit

Overname van XData Properties in Madrid, Spanje

BOSTON--()--Iron Mountain (NYSE: IRM), de wereldleider op het gebied van innovatieve opslag, datacenterinfrastructuur, asset lifecycle management en informatiebeheerdiensten, heeft zijn datacentervoetafdruk uitgebreid door de overname van XData Properties, een van de grootste datacenterparken in Madrid. Het pand heeft voldoende vermogen om de komende jaren uiteindelijk 79 megawatt te ontwikkelen. Naast het bestaande datacenter van drie megawatt op het terrein, staat het eerste datacenter van 20 megawatt gepland met een opleveringsdatum van 2024.

De overname van XData stelt ons in staat te voldoen aan de groeiende vraag naar verbonden, compliant en duurzame datacenterdiensten in heel Europa en we zijn verheugd om onze EMEA-voetafdruk uit te breiden”, aldus Eric Boonstra, Vice President en General Manager van Iron Mountain Data Centers EMEA . “Madrid is in opkomst als een strategische en groeiende markt, en deze campus stelt ons in staat om zowel zakelijke als hyperscale klanten te verwelkomen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Marti Zehr-Breedlove
Iron Mountain Global Communications
media@ironmountain.com

Contacts

Media Contact
Marti Zehr-Breedlove
Iron Mountain Global Communications
media@ironmountain.com